Tilslutning af WiFi-antenne til adgangspunkt

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Trådløse netværk

Tilslut en WiFi-antenne til et adgangspunkt ved at sørge for, at du er inden for et trådløst netværk. Mange caféer, kaffebarer og endda virksomheder giver gratis WiFi adgang. Klik derefter på 'Start' og åbn 'Control Panel.' Dette er en samling af værktøjer, der bruges til at styre alle de forskellige programmer og generelle indstillinger for dit operativsystem. Åbn 'Netværk og delingscenter.'

Netværk

Klik på knappen 'Opdater' for at se de tilgængelige WiFi-netværk i området. Hvis du ikke kan finde et netværk, der er angivet i Netværks- og delingscenter, er du muligvis ikke inden for rækkevidden af ​​et trådløst signal. Klik på 'Connect eller Disconnect' for at se en liste over trådløse netværk inden for din bærbare computer. Fremhæv navnet på det netværk, som du vil oprette forbindelse til, og klik på 'Connect'. Du bliver muligvis bedt om at få adgangskode til et trådløst netværk, du finder opført. Hvis du ikke har adgangskode, er du sandsynligvis ikke autoriseret til at bruge signalet.

Diverse

Jo tættere du er til kilden til et WiFi-netværk, desto stærkere er forbindelsens signal. Hvis du har problemer med at oprette forbindelse, eller din forbindelse er langsom, så prøv at flytte tættere på kilden til det trådløse signal. De fleste bærbare computere har en indbygget WiFi-antenne. Du skal muligvis købe et trådløst adapterkort eller en anden type WiFi-antenne til en ældre laptop. I computervilkår er et 'Access Point' en metode, hvor en computer forbinder til et trådløst netværk. Internetforbindelser, som en computer kan oprette forbindelse til ved hjælp af et trådløst netværkskort kaldes 'WiFi' -netværk. I modsætning til at binde din computer ned til et enkelt sted med lange og påtrængende Ethernet-kabler, kan du oprette forbindelse til et tilgængeligt WiFi-netværk og flytte rundt som det passer dig. Dette er særligt nyttigt for bærbare ejere, da det gør det nemt at få adgang til internettet på farten.