Toshiba Computere og Ethernet Problemer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Genstart

Ja, lyder simpelt, men det løser mange netværksproblemer. Det bedste ved at gøre dette først er, at du ikke engang skal stå op af din stol. Det, du vil udføre her, er en 'koldstart'. Luk computeren ned. Dette vil også tjene til at nulstille den indbyggede Ethernet-forbindelse. Start derefter computeren igen som du normalt ville.

Kontroller kablerne

Se et Ethernet-stik, der er tilsluttet Toshiba. Er det tilsluttet sikkert? Hvad er det tilsluttet? En router? Et modem • En hub? Sørg for at begge ender er tilsluttet. Når Ethernet-kablerne er tilsluttet korrekt, skal du se et (normalt) grønt forbindelseslys på enheden. På de fleste Toshiba-computere er dette placeret ved siden af ​​Ethernet-stikket. kablet er korrekt tilsluttet, men lysene er tændt, prøv et andet kabel.

Sluk for trådløs

Hvis du bruger en Toshiba-bærbar computer, som f.eks. en af ​​de populære satellitmodeller, skal du slukke for det trådløse Dette kan forårsage konflikter med Ethernet-porten. På de fleste Toshiba-modeller gøres dette ved at slukke for en switch fronten af ​​maskinen.

Configfree

De fleste Toshibas er også standard med en softwarepakke kaldet 'Configfree', der hjælper dig med at diagnosticere eventuelle netværksproblemer, du måtte have. Du kan få adgang til dette program ved at navigere til Start- u0026 gt; Programmer u0026 gt; Toshiba- u0026 gt; Networking- u0026 gt; Configfree. Tillad programmet at køre og følg eventuelle forslag, det kan give. Gigabit Ethernet-netværk bruges i mange hjemmekontor- og forretningsapplikationer. Disse har fordelen over trådløse installationer til at arbejde i hindringsfyldte områder og i at transmittere data meget hurtigere. De fleste Toshiba-computere leveres med indbyggede Ethernet-porte for adgang til øjeblikkelig netværk. Men nogle gange fungerer disse Ethernet-forbindelser ikke som de skal. Før du ringer til teknisk support, er der et par tricks, du kan prøve for at få din Toshiba-computer tilbage online.