Alternativer til en anden telefonlinje

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Der er mange grunde til at ønske en anden telefonlinje. Med alle de måder, vi skal holde kontakten med hinanden i dag, er der mange muligheder at vælge imellem, inden du bruger pengene til at få telefonfirmaet til at oprette en anden telefonlinje på dit hjem eller forretningssted.

T-Mobile's HotSpot @t Hjem

Hvis dit problem med at bruge din mobiltelefon som en anden telefon er frygten for at hente op for mange minutter, kan T-Mobiles HotSpot @Home-service virke for dig. Det fungerer sammen med visse mobiltelefoner, der er Wi-Fi-aktiverede. Når du er ude, bruger du den som en almindelig mobiltelefon, men når du er hjemme eller inden for rækkevidde af et T-Mobile-hotspot, skifter dine opkald automatisk til Wi-Fi, så du sparer tid for din telefonplan.

VoIP-telefonservice

Mange VoIP-telefontjenester opkræver mindre end telefonfirmaet opkræver for en anden telefon. Installation er også enten gratis eller lav pris, og du kan normalt gøre det selv. Der kræves ingen ledninger ud over at tilslutte en anden enhed mellem dit bredbåndsmodem og din computer. Vonage er den bedst kendte tjeneste, der giver dig mulighed for at foretage regelmæssige opkald til alle med nogen form for telefonnummer og til at bruge din almindelige telefon. Der findes andre tjenester, og din kabel-tv-udbyder kan have en lignende tjeneste. Månedlige gebyrer på mellem $20 og $35 gælder fra og med 2009, hvilket giver dig ubegrænset lokal og langdistanceopkald og lavprisopkald til mange andre lande.

VoIP via Computer

Tjenester som Skype er ofte fri hvis du kun ringer til folk, der også er medlemmer af samme tjeneste. Normalt skal du tilmelde dig en brugerkonto og downloade software, og din computer har brug for en mikrofon og højttaler, eller du har brug for et headset med indbygget mikrofon. Nogle af disse tjenester giver dig mulighed for at betale et mindre gebyr, normalt et årligt gebyr på $10 til $30, for at købe en konto med evnen til at foretage og modtage opkald fra personer med almindelige telefonnumre, men du skal som regel stadig gøre det ved hjælp af din computer , eller køb en særlig telefonenhed.

Google Talk og andre instant messaging-apps

Chat online eller chat er en måde at kommunikere i realtid uden en telefon. Men mange udbydere af IM, herunder GoogleTalk, har en stemmeindstilling. Det fungerer på samme måde som Skype fungerer, så du kan tale med et andet medlem af samme tjeneste ved hjælp af computerens hardware og internetforbindelsen. Disse tjenester er normalt gratis.

Google Voice

Google Voice er ikke en anden telefonlinje, men en måde at administrere dine forskellige telefonnumre på. Tilmeld dig Google Voice og få et telefonnummer. Giv det nummer til dine venner og familie i stedet for dine andre tal, og du kan konfigurere, hvordan det virker. Angiv, at når familiemedlemmer ringer, ringer det på alle dine numre. Men når de irriterende telemarketers kalder, går det direkte til voicemail. Skift, hvilken telefon den videresender til, afhængigt af dine omstændigheder. Tjek voicemail fra hvor som helst på internettet, og videresend meddelelser til andre. Google Voice er i øjeblikket kun tilgængelig ved invitation kun fra midten af ​​2009.

Internetopkald venter

Hvis du har dial-up Internet, og du ikke vil gå glip af opkald, der kommer ind, mens du er tilsluttet Til internettet kan du få en service som Telefonbakke, som fortæller dig, hvem der ringer og giver dig mulighed for at besvare opkaldet. PhoneTray har en gratis version, eller du kan betale et engangsgebyr på under $20 for den fulde version fra 2009.