DIY: DSL Installation

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Krav

Den mest oplagte væsentlige ingrediens er en landbaseret telefonlinje. Derudover er der spørgsmålet om placering. Da DSL er yderst afstandsafhængig, kan tjenesten kun leveres inden for en given radius fra nærmeste telefonsvarer. Din telefonselskab vil kunne kontrollere, om du er i et område, hvor DSL serveres.

Prissætning

DSL-pakker kommer i forskellige priser svarende til forbindelsens hastighed. Priserne varierer overalt i USA, men følgende sammenligning fra Windstream Communications er ret typisk:

3 Mbps - 29,99 dollar / måned 6 Mbps - 34,99 $/ måned 12 Mbps - 39,99 $/ måned

Når du har valgt den pakke, der passer til dine behov, skal du bestille dit DSL modem og det bliver sendt til dig.

Installation

Dit modem kommer med strømforsyning og kan omfatte en telefonledning til forbindelse til væggen. Hvis ledningen ikke er leveret, kan de købes i elektronikafsnittet i en større stormagasin. Ud over telefonledning og strømkabelporte har modemet også en port til et netværkskabel (også kaldet et Cat-5-kabel). Slut den ene ende af netværkskablet til din computer og den anden til modemmet. Tilslut modemet til telefonstikket i væggen, og tilslut strømforsyningen.

Aktivering

Modemet vil gennemgå en række opstartsprocedurer, hvor det vil indikere fremskridt med en række blinkende lys på dens panel. Dit modem kommer også med et sæt instruktioner, hvor du leder til at ringe til et produktsupportnummer for at fuldføre aktiveringsprocessen. Når det er opnået, skal du være i gang med din højhastighedsforbindelse til internettet. Digital Subscriber Line (DSL) er en af ​​de to hovedteknologier til højhastighedsadgang til internettet. Mens tidlige installationer (tidligt til midten af ​​1990'erne) krævede en telekomtekniker at etablere sig, har teknologien udviklet sig og forenklet til det punkt, hvor det er almindeligt for tjenesteudbyderen at sende ud DSL-modemet sammen med et sæt instruktioner til tilslutning servicen.