Gode ​​online spil til 9 år gamle

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Webkinz

Webkinz har mange forskellige typer spil. Børn kan spille pædagogiske spil som Quizzy s udfordring. I dette spil skal du svare på trivia spørgsmål baseret på dit niveau niveau. Det er også et tidsbegrænset spil, så du bliver nødt til at tænke hurtigt. Børn kan også spille spil, der tester deres evner sådan som Tile Towers. Tile Towers ligner spillet Majong Du skal matche fliserne, indtil du har ryddet bordet. Endelig kan børn komme ind i turneringsområdet og spille spil mod andre spillere. Du kan spille mod din ven eller have den computer finder dig en anden online-partner. Et sjovt spil i turneringsområdet er Dogbeards badkarbattler. Dette spil er lig med spillet slagskib. Uanset hvilken type spil din 9-årige leder efter, er den forpligtet til at være på Webkinz.

Fantage

Fantage er et websted for børn, der elsker at spille fantasispil. Børn kan starte med et spil kaldet Galaxy Hero. I dette spil skal du skyde nogle fremmede væsner, før de skyder dig. Hvert par sekunder kommer udlændinge tættere på dig. Når du er blevet skudt tre gange, er spillet forbi. Dernæst kan du spille Wack a Veggie, som er den samme som Wack-A-Mole. Det første tegn du skal wack er Noino, en sød lille løg. Hvis du passerer minimumscore, går du videre til et andet tegn. Fortsæt med at spille på denne måde, indtil du går glip af minimumscoren. Et tredje spil, som børn vil elske, hedder Rocket Board. Børn bliver skateboardere, som skal hoppe for at undgå at løbe ind i objekter. De skal også forsøge at samle så mange mønter, som de kan undervejs. Der er mange flere spil på dette websted, der tester dit barns evner såvel som deres fantasi.

Club Penguin Club Penguin er et websted skabt af Disney-kanalen. Det indeholder mange spil, som 9-årige kan lide at spille. Det har også en chatfunktion, så børnene kan tale mens de går rundt Club Penguin. Spillene kan også spilles sammen med andre børn. Børn kan spille Pizzatron 3000 i Pizza Parlor, der ligger i Plaza. Du kan bruge din kort for at finde Plaza. Dette spil giver dig instruktioner om hvilke toppings at placere på din pizza som pizzaerne kommer ned på samlebåndet. Børn kan arbejde for at øge deres hastighed, mens du har det sjovt at lave pizzaer. Derefter kan børnene gå til Dock og spil Hydro Hopper Din pingvin sidder på en livbevarende, der trækkes af en båd. Dit job er at hoppe over objekter og bevæge sig ud af andres vej. Der er masser af andre spil, en 9-årig kan spille på klubben Penguin. Disse spil er udelukkende for sjov. Ikke mand y pædagogiske spil på dette websted, men godt til rekreation. Børn elsker at spille spil. Online computerspil bliver lige så populære som videospil. Det bedste er, at online spil er gratis. Nogle onlinespil er rettet mod småbørn, nogle til midaldrende børn og nogle til teenagere. Det er vigtigt, at dit barn introduceres til spil, der passer til hendes alder. Ellers kunne hun hurtigt kede sig. Her er tre hjemmesider, der indeholder mange sjove online spil til 9-årige.