Sådan Netværk 3 Home Computere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut den nye netværksrouter enhed og pc'erne sammen. Tilslut netværksrouterens netværksadapter til en strømkilde. De fleste hjemmebøsningsenheder har fire LAN-stik og en internetstik, som skal mærkes på en eller anden måde. Tilslut fysisk alle pc'ens netstikket til en af ​​routeren ' s. For at gøre dette skal du slutte den ene ende af Ethernet-kablet til pc'ens Ethernet-netstikket, og tilslut den anden ende af kablet til ethvert tilgængeligt LAN-stik på routeren. Når pc'en og routeren begge er tændt, skal routerdisplayet, normalt med et lys af en slags, tyde på, at der er en aktiv forbindelse. For eksempel har de fleste routerdisplays mindst et lys for at indikere aktiv strøm og et lys svarende til hver af de fire LAN-stik. Når en enhed er tilsluttet til port 3, vil lyset svarende til port 3 belyse på displayet, hvilket indikerer til brugeren, at den fysiske forbindelse er aktiv.

2.

< p> Aktiver pc'ens Ethernet-netstikket. Næsten alle modeller af moderne pc-computere omfatter et integreret Ethernet-netværksstik, og de fleste kører Microsoft Windows-operativsystemet. Windows kan styre driftsstatus for Ethernet-netstikket i pc'en og gør det via kontrolpanelet. Inden for undermenuen Network Connections i kontrolpanelet skal du blot højreklikke på 'Local Area Connection' enheden, og på den resulterende pop op-menu skal du klikke på 'Enable.' Hvis det pågældende element er ikke tilgængelig, og klik derefter på 'Reparation.' Specifikke instruktioner for XP og Vista findes i referencerne.

3.

Bekræft netværksforbindelse fra pc til router. underelement i Kontrolpanel, dobbeltklik på 'Local Area Connection' og Local Area Connection Statusvinduer vises. Klik på fanen 'Support', og noter tallene efter IP-adresse og Standard Gateway. Hvis IP-adressen begynder med tallene '169.254.', Så er der et problem (fejlfindingslinket i 'Referencer' nedenfor skal hjælpe). Men hvis adressen begynder med andre tal (fx '192.168.' Eller '10.1.'), Skal netværksforbindelsen være klar til brug. For at bekræfte, brug kommandoprompten til at køre kommandoen 'ping u0026 lt; gateway u0026 gt;' hvor u0026 lt; gateway u0026 gt; erstattes med de numre, du har noteret i statusvinduet tidligere. Hvis du ser 'Svar fra ...', så er det godt. Hvis du ser 'Anmodning udløbet ...', så se fejlfindingsreferencen.

4.

Muliggør aktivering af Microsoft-netværksbrowsing og fildeling. Windows XP har en guiden Netværksopsætning, som kan bruges til at aktivere fil- og printerdeling. Windows Vista og Windows 7 bruger Netværks- og delingscenter, hvor der findes nemme at forstå kontroller for at tillade eller blokere deling af filer, printere, medier og andre relaterede tjenester og ressourcer.

Ved brug af hjemmecomputere bliver det ofte ønskeligt eller endda nødvendigt at forbinde computere via et netværk. Dette hjemmenetværk, der kaldes et lokalnetværk (LAN), gør det muligt for computere at sende og modtage filer, spille interaktive spil og dele en enkelt internetforbindelse. Etableringen af ​​et simpelt hjem LAN i dag er nemmere end nogensinde på grund af en stigning i efterspørgslen efter enkle, men funktionelle netværksteknologier, som gør-det-selv-entusiasten kan implementere med succes. Find ud af, hvordan du netværk Windows-pc'er ved at oprette et kablet LAN, forudsat at Windows-pc'erne er standard moderne typer, som hver har et let tilgængeligt Ethernet-netværksstik.