Sådan bruger du et parabolnetværk WiFi

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontroller, at din computer har et trådløst internetkort, enten indbygget eller som en plug-in adapter. Dette gør det muligt for din computer at afhente de signaler, der sendes og modtages af din trådløse Dish Network Router og opretter forbindelse til internettet. Hvis du har en bærbar computer købt i de sidste par år, vil det højst sandsynligt have et trådløst kort inde. Normalt kommer kun nyere stationære computere med disse kort installeret.

2.

Klik på 'Start' menuen nederst til venstre på din computers computer. Alternativet 'Netværk' fra listen, der vises.

3.

Højreklik på ikonet, der repræsenterer dit trådløse netværkskort. Vælg den mulighed, der læser 'Se alle trådløse netværk. '

Vælg dit Dish Network Wi-Fi-netværk fra listen over tilgængelige trådløse netværk. Klik på navnet og vælg knappen' Connect 'nederst til højre hjørne af vinduet.

5.

Åbn din webbrowser og indtast en hvilken som helst webadresse, du kan tænke på. Hvis siden læses korrekt, er du tilsluttet din Dish Network Wi -fi.

Brug af en Wi-Fi-forbindelse, der leveres af Dish Network, er en hurtig og nem måde at få din bærbare computer eller stationære computer på internettet på. Tilslut via Dish Network Wi-Fi, og du kan få adgang til internettet hvor som helst i huset. Dette kan spare besværet med at købe lange Ethernet-ledninger, der begrænser dig inden for et bestemt område af dit kabelmodem eller router.