Sådan får du vist billeder på en privat profil på MySpace

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Log ind på din MySpace-konto ved at gå til www.myspace.com og indtaste dit brugernavn og adgangskode.

2.

Naviger til den private profil, hvis billeder du vil se. Du kan gøre dette ved at skrive deres navn i søgefeltet 'Find venner' eller ved blot at gå til deres side, hvis du allerede kender webadressen.

< p> 3.

Klik på knappen 'Tilføj til venner'. Du bliver bedt om at bekræfte, om du vil tilføje denne person som en ven. Klik på 'Ja'. Dette vil sende personen en anmodning om at føje dig til deres liste over virtuelle venner. Processen kan ikke fortsætte, før de reagerer på venneanmodningen.

4.

Gå tilbage til hovedprofilsiden for personen hvis billeder du vil se. Deres fulde profil vil nu være tilgængelig for dig.

5.

Klik på linket, der læser 'Billeder' under deres profilprofil. Dette vil tage du til deres tilgængelige fotoalbum, som du nu kan gennemse.

Tips og advarsler

  • Private billeder er mærket som sådan af en person af en grund. Hvis de har givet dig privilegiet at se på deres private fotoalbum, skal du ikke sende dem andre steder på internettet for alle øjne at se.
  • Lejlighedsvis vil folk, der bruger hjemmesiden for sociale netværk MySpace, indstille deres profiler til 'Privat'. Det betyder, at kun personer, de er venner med, kan se ting som deres kan lide, ikke lide, blogindlæg og billeder. For at se billederne på en privat profil skal du først tilføje dem som en 'ven', hvilket betyder at de har givet dig tilladelse til at se deres fulde profil.