Sådan fjerner du tællere på en PIX

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut et konsolkabel eller telnet / ssh til PIX fjernt, skriv 'config t u0026 quot; for at indtaste konfigurationstilstand.

2.

Skriv 'clear interface' for at rydde alle grænsefladeværdier. Bemærk - Den klare interface-kommando sletter alle grænsefladestatistikker undtagen antallet af inputbyte. Denne kommando lukker ikke længere alle systemgrænseflader. Den klare interface-kommando fungerer sammen med alle grænsefladetyper undtagen Gigabit Ethernet. Den klare interface-kommando fjerner også pakkefaldstællingen for Unicast RPF for alle grænseflader.

3.

Skriv 'Vis interface' at bekræfte tællere nulstilles. Kommandoen Vis grænseflader viser dig den grundlæggende status for PIX'ets grænseflader. Du kan undersøge interface-tællerne for at interface og CRC-fejl ud over brug.

De 'clear counters' kommandoen er nyttig til nulstilling af grænsefladestatistikker på en Cisco-router. Denne kommando er ikke tilgængelig på en Cisco PIX-firewall. På PIX'en er 'clear interface' er en konfigurationsniveau kommando, dvs. kun tilgængelig efter 'configure terminal'.