Sådan forbedres forbindelsen på en bærbar computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find en god placering til din internetforbindelse. Der kan være steder i dit hjem eller kontor, der er bedre stillinger til at modtage et stærkere signal til dit bærbare tilslutningskort. Flyt din laptop rundt til forskellige steder og tjek hvilke områder der er bedre end andre.

2.

Reset modem og trådløse routere rutinemæssigt. Systemopgraderinger og andre dataoverførselsændringer kan have indflydelse på nogle forbindelser, der tidligere har fungeret fint. Nulstilling af modemer og routere kan justeres for eventuelle dataændringer, der er foretaget for at genskabe en god forbindelse, der kan være gået tabt.

3.

Kontakt din internetudbyder og spørg dem for at hjælpe dig med at fejle ethvert servicerelateret forbindelsesproblem, de måtte have ved deres forbindelsestårne ​​i dit område. Dette kan have stor indflydelse på problemet, da de måske ikke er opmærksomme på problemet, før du informerer dem.

Dårlig tilslutning på en bærbar computer kan være meget frustrerende, men løsningerne til at forbedre denne forbindelse kan være meget enkle. Et par enkle trin kan gøre en enorm forskel i at forbedre din laptop-forbindelse oplevelse.