Sådan forlænges trådløs rækkevidde

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Skift routerens position. Du kan nemt udvide det trådløse område ved blot at få routeren væk fra gulvet, flytte den ind i samme rum som computeren eller flytte den til midten af ​​rummet. Eksperimenter med forskellige positioner for at udvide det trådløse område.

2.

Reducer interferens ved at holde routeren væk fra ting som mikrobølgeovne eller trådløse telefoner. Der kan også være forstyrrelser, hvis din router er tæt på en anden router, som din nabo.

3.

Brug en trådløs antenne booster. i bunden af ​​din router og effektivt kan udvide det trådløse område.

4.

Sikre din trådløse router. Hvis dit netværk ikke har et sikkerhedsadgangskode, kan naboer, der bruger dit trådløse signal nogle gange skal du jamme det op. Kontroller dine sikkerhedsfunktioner.

5.

Nogle gange skal du opgradere din router til at udvide det trådløse område. Teknologi bliver løbende mere og mere sofistikeret at købe en nyere router kan udvide det trådløse område.

Trådløst internet er en af ​​de mest nyttige teknologiske fremskridt til dato. Mange bruger trådløst internet på bærbare computere i den mest komfortable placering i hjemmet uden at skulle bekymre sig om ledninger og internetkabler. Men nogle gange vil en computer ikke få et stærkt nok trådløst signal. Her er flere ting, du kan gøre for at udvide trådløs rækkevidde.