Sådan laver du en hosting server

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sæt computeren op, du bliver til en server og tilslut den til dit netværk.

2.

Slet alle filer du vil ikke have fundet af uautoriserede brugere.

3.

Hent og installer Apache (se link i 'Ressourcer' nedenfor). Dette vil gøre det muligt for din computer at fungere som en web server.

Angiv de steder på din computer, som Apache kan give brugerne adgang til.

5.

Find IP adresse på din nye server og derefter forbinde den fra en anden computer for at sikre at den fungerer.

Tips og advarsler

  • Hvis du ønsker at være vært for noget mere kompleks og derefter en hjemmeside som en blog eller et socialt netværk, skal du muligvis downloade flere programmer og konfigurere dem til at arbejde sammen med Apache. Hvis du ikke har en statisk IP, skal du muligvis bruge en tjeneste som DynDNS, så folk kan oprette forbindelse til din computer. Tjek med din internetudbyder om, hvorvidt du har en statisk eller dynamisk IP-adresse. Et link til DynDNS er inkluderet i 'Ressourcer' nedenfor. Hvis du er seriøs om at være Hvis du er en webhost, kan du overveje at installere et servercentreret operativsystem, som et Linux-server-system eller en Windows 2007-server.
  • Sørg for, at der ikke er nogen filer, der er personlige eller inkriminerende, på denne server . Da det er åbent for internettet, kan hackere bryde ind og stjæle dine filer. Mange internetudbydere frygter på boligkunder, der laver hosting servere. Sørg for, at din udbyder er ok, når du har en webserver.
  • Mange mennesker opretter ofte deres egne servere af en række årsager. Mange gange vil en bruger gerne få adgang til filer på en privat server, eller de har en privat hjemmeside eller chat-server. Uanset årsagen er oprettelsen af ​​en server en skræmmende opgave, og bør kun forsøges af folk, der ved, hvad de gør.