Sådan opretter du en Facebook-begivenhed

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Log ind på din Facebook-konto.

2.

Klik på ikonet 'Begivenhed' på skærmen 'Hjem'. Dette vil være placeret til højre for dit Facebook profilbillede.

3.

Du skal give din begivenhed en titel, dato og klokkeslæt. Udfyld disse oplysninger og klik på 'Del'.

4.

Klik på titlen på din begivenhed. Klik på 'Rediger begivenhed' i listen på højre side af skærmen.

5.

Udfyld så mange begivenhedsoplysninger som du ønsker. Du kan tilføje detaljerede oplysninger om din begivenhed, herunder en adresse og et telefonnummer samt en start- og slutdato. Når du er færdig, klik på 'Gem'.

6.

Klik på 'Tilpas' øverst på skærmen. Dette giver dig mulighed for at ændre den måde, din begivenhedsside ser ud. Du kan tilføje et billede til din begivenhed og tilpasse måden gæsterne RSVP til din begivenhed. Når du er færdig, klik på 'Gem'.

7.

Klik på 'Inviter venner' øverst på skærmen. Dette vil medbringe hele din Facebook-venneliste. Klik på hver person, du gerne vil invitere til din begivenhed. Når du har valgt alle, du gerne vil invitere, skal du klikke på 'Send invitationer' nederst på siden.

Tips og advarsler

  • Begivenheden vil blive offentliggjort på din profilside. Du kan til enhver tid klikke på titlen på din begivenhed for at foretage ændringer eller se, hvem der har RSVP 'd til din begivenhed. Tilføjelse af detaljerede oplysninger til din begivenhed er nyttig for gæster og sparer dig besværet med at genoprette information til flere personer. Billeder til din begivenhed er en fantastisk måde at gøre din begivenhed mere synlig. Du kan vælge at modtage e-mails, når nogen RSVP er til din begivenhed ved at logge ind på din Facebook-konto, klikke på 'Indstillinger' og vælge 'Notifikationer.'
  • Opret ikke en Facebook-begivenhed for en ulovlig aktivitet. Dette kan medføre, at din Facebook-konto lukkes.
  • Oprettelse af en begivenhed på webstedet for sociale netværk Facebook er en fantastisk måde at offentliggøre din begivenhed, invitere gæster og foretage ændringer i din begivenhed. Du kan også tilføje billeder og videoer til en Facebook-begivenhed og sende beskeder til hele gæstelisten. Oprettelse af en Facebook-begivenhed er en forholdsvis enkel proces og tager kun et par minutter.