Sådan tilslutter du opkald til en trådløs bærbar computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut telefonledningen til DB-9 COM-porten, og sæt den anden ende af linjen i din telefonstik. Tænd for routeren og den bærbare computer.

2.

Tænd for trådløst på den bærbare computer ved at gå til 'Kontrolpanel' og vælge 'Netværksforbindelser.' Du kan også tænde trådløst ved at finde det lille trådløse ikon (en computer med grønne buede linjer ved siden af ​​det) i nederste højre side af skærmen. Højreklik på ikonet og vælg 'Slå trådløs til'.

3.

Vent på den bærbare computer til at opdage den trådløse router og oprette forbindelse til den. Du kan muligvis se en prompt, der siger 'Begrænset forbindelse'. Indtast denne adresse i dit webbrowservindue, som det fremgår af manualen, og tryk på 'Enter'.

4.

Følg instruktionerne på skærmen for at indstille det trådløse modem til opkald. Du skal konfigurere modemet i overensstemmelse med producentens anvisninger. Sørg for, at indstillingen for 'Dial Out for Connection' er valgt.

5.

Åbn softwaren til din opkaldsudbyder. Klik på 'Connection Settings' og vælg 'Wireless or Local Area Network.' Tillad softwaren at registrere den trådløse router og klik på 'Connect'.

Tips og advarsler

  • Du kan købe en trådløs router, der har en DB-9 COM-port fra en computer eller elektronik butik. Denne forbindelsesport gør det muligt at tilslutte en standard telefonlinje til routeren. DB-9 COM-porten skal være til stede, da en standard trådløs højhastighedsrouter ikke fungerer med dial-up-internet. Disse routere koster omkring $50 til $100 amerikanske dollars. Den trådløse router kan forsøge at oprette forbindelse til internettet og ringe til en forbindelse, selvom du ikke bruger computeren. Sørg for, at computeren er slukket, og sluk for den trådløse router, når den ikke er i brug.
  • En bærbar computer med trådløse funktioner kan oprette forbindelse til en nærliggende trådløs internetforbindelse. En kabelforbundet internetforbindelse kan omdannes til en trådløs forbindelse til den bærbare computer med den korrekte opsætning og udstyr. Normalt er DSL eller kabel højhastigheds internet tilsluttet en trådløs router, der sender et signal, men dial-up Internet kan også sluttes til en trådløs router.