Sådan tilsluttes et eksternt DSL-modem til et hub

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Indstil det eksterne DSL-modem. Sørg for, at DSL-modemet fungerer korrekt med en computer, før du forsøger at tilføje yderligere computere til dit setup. Find DSL-modemet, hvor der er nok strømforsyninger til at tilslutte navet.

2.

Tilslut og installer navet. Sørg for, at navet er på et sted, hvor kabler kan nå fra navet til DSL-modemet og fra navet til andre computere. Navet behøver ikke at være nær DSL-modemet, så længe et netværkskabel kan nå fra navet til DSL-modemet.

3.

Tilslut den ene ende af et netværkskabel til DSL-modemet. De fleste DSL-modemer har kun et stik i ryggen, der accepterer et netværkskabel.

4.

Tilslut den anden ende af netværkskablet til en port i navet. Da enheden kun er et hub, er det ligegyldigt hvilket af de porte du bruger på enheden.

5.

Tilslut computeren og andre enheder til navet ved hjælp af yderligere netværk kabler. Brug en af ​​portene på navet;

Tips og advarsler

  • Hvis du bruger en router i stedet for et hub, vil det gøre en forskel hvilken port du bruger på navet. Hvis du ikke er sikker på hvilken enhed du har, skal du bruge 'Uplink' eller 'Internet' -porten på enheden til at oprette forbindelse til DSL-modemet.
  • Et nav er en simpel enhed, der bruges til at sprede et signal over mere end en ledning og give adgang til specifikke ressourcer til yderligere enheder. En hub kræver ingen programmering eller opsætning. Hvis du tilslutter et eksternt DSL-modem til et hub og derefter forbinder flere computere til navet, vil de ekstra computere få adgang til DSL-modemet og uanset andre ressourcer, som DSL-modemet har adgang til, såsom internettet.