Winmx musikforbindelsesproblemer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Internetforbindelse

Hvis du oplever forbindelsesproblemer, mens du deler musik med WinMX, skal du kontrollere din internetforbindelse. Du skal muligvis nulstille din forbindelse. For at gøre dette skal du tage stikket ud af både dit modem og din router fra deres strømkilder. Lad dem frakobles i 15 til 30 sekunder, og sæt dem derefter i igen. Dette vil nulstille den interne hukommelse på begge enheder, hvilket afhjælper de fleste af de problemer, du oplever med din internetforbindelse. Hvis problemerne vedvarer, skal du kontakte kundeservicen for din internetudbyder.

Brugeren

WinMX forbinder direkte til en anden brugers computer for at downloade filer, hvilket betyder at du er helt afhængig af sin internetforbindelse for hastighed. Ved siden af ​​en brugers navn i WinMX vil du se en fortegnelse over, hvor hurtigt hans internetforbindelse er. Hvis han har en bredbåndsforbindelse, er eventuelle problemer, du måske oplever, sandsynligvis ikke på sin ende. Men hvis han har en 56K internetforbindelse betyder det, at han bruger opkaldsforbindelse, hvilket ikke kun kan resultere i langsomme downloadhastigheder, men forbindelsesproblemer. Der er ikke noget, du kan gøre for at løse problemer, der stammer fra dette, undtagen for at finde filen, der deles af en anden bruger.

Upload Speed ​​

WinMX tillader kun en person at downloade hurtigst muligt, når de uploades. Hvis dine WinMX-forbindelsesindstillinger har en cap på din uploadhastighed eller har uploadet deaktiveret, kan det føre til en række problemer med forbindelsen, når deling af musik. Gå ind i menuen 'Indstillinger' i WinMX og sørg for, at 'Upload Limit' er angivet som 'Ubegrænset' i modsætning til noget som '0.0KB / S.' Ved blot at ændre denne indstilling kan du løse mange forbindelsesproblemer du kan opleve. WinMX er et computerprogram, der bruges til at dele computerfiler fra en bruger til en anden. Det bruger 'P2P-teknologi' (kort for peer-to-peer), hvilket betyder, at i stedet for at forbinde til en specialiseret computerserver for at downloade en fil, forbinder du direkte til en anden bruger, der 'deler' den pågældende fil. Mens P2P-deling kan resultere i højere forbindelseshastigheder, end det du normalt finder, kommer det med sin egen del af forbindelsesproblemer, især når du deler musik med WinMX.