Betydningen af ​​computernetværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Fildeling

Computere, der er tilsluttet et netværk, kan dele filer og dokumenter med hinanden. Personlige computere, der er forbundet til et firmanetværk, kan vælge, hvilke filer og mapper der er tilgængelige for at dele på netværket.

Printere

Computere kan udskrive sider til en anden computer med en printer på netværket. Derudover kan printere tilsluttes ved hjælp af en printerserver, som muliggør direkte udskrivning fra alle computere.

Deling af medier

Deling af medier mellem computere er nemt, når der er forbindelse til et netværk. Som fildeling kan computere streame musing, videoer og film fra en computer til den næste.

Media Center Server

En mediecenter-server kan gemme hele dit underholdningsbibliotek på et centralt hub for at give hurtig adgang til dine medier fra alle computere på dit netværk.

Videospil

Console og pc-spillere har også gavn af netværk. Du kan nemt oprette multiplayer death matches og endda være vært for din egen spilserver. Et netværk er to eller flere computere forbundet sammen for at dele oplysninger og filer mellem dem. Virksomheder er de eneste, der kan drage fordel af at oprette et netværk. Hjemmebrugere kan nyde at dele musik, film og printere fra enhver computer.