DIY: WiFi-antenne

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Forstærkning af en eksisterende antenne

Mange Wi-Fi-antenner leveres med en forlængerstik, der sættes i både modtageren og USB-porten på en bærbar eller stationær computer. Ved hjælp af udvidelsen kan antennen bevæges til en bedre modtagelsesplads.

Forøgelse af Wi-Fi-modtagelse er et spørgsmål om at skabe en større overflade til at opfange Wi-Fi-signalet. En sodavand er et glimrende valg på grund af dets meget fleksible materiale.

Skær toppen af ​​dåsen og læg Wi-Fi-modtageren inde. At hæve kanen højt inden for et rum vil også udvide rækkevidden af ​​signaler, den kan modtage. Hvis kilden til Wi-Fi-signalet kommer fra udendørs, kan placeringen af ​​booster i et åbent vindue yderligere øge modtagelsen.

Oprettelse af en antenne

En metode til at oprette en antenne er at bruge et trådløst pigtail-kabel. Trådløst pigtail-kabel kan købes fra elektroniske forsyningsforretninger og kan forsynes med et Type-N-stik og en kartoffelchip til at skabe en antenne. Indkøb af materialer til at gøre antennen kan konkurrere med prisen for en billig USB-adapter, så sørg for at sammenligne priser.

En anden mulighed bruger en længde af mand til USB-kabel med en ende tilsluttet computeren og den anden stanses gennem en metal pie tin. Peget i retning af det trådløse signal, kan denne metode være effektiv til at optage et stærkt Wi-Fi-signal, men du kan have mindre succes med svagere signaler.

Sikkerhed og lovlighed

Det er vigtigt at bemærke, at Trådløse antenner, der er kommercielt tilgængelige, testes for at sikre, at de ikke beskadiger computerens komponenter. Hjemmelavede antenner testes ikke og kan forårsage problemer med komponenter på USB- eller trådløst kort.

Desuden bruger en hjemmelavet eller kommerciel trådløs antenne til at hente et signal, som du ikke har adgang til at få adgang til, mod loven i mange regioner. Uanset om du ønsker at øge styrken af ​​en eksisterende Wi-Fi-modtageantenne eller opbygge en antenne fra bunden, er der mange måder at øge Wi-Fi-modtagelse uden at shelling ud penge til en elektronik butik. Nogle designs kan laves for under $5 og vil give lignende tilslutning som en kommercielt mærket antenne.