Har jeg brug for en speciel telefonstik til DSL?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Standard telefonstik

Der er ingen speciel telefonstik, der er nødvendig for DSL Internet --- modemet er tilsluttet din standard telefonstik. Faktisk tillader de fleste DSL-modemer dig endda at tilslutte telefonen til modemet, efter at modemet er sat i stikket, hvilket betyder at du kan bruge denne telefonstik til både internettet og din telefonforbindelse. I modsætning til dialup, som konverterer telefonlinjens analoge signal til digital, bruger DSL telefonlinjen til at transmittere information digitalt. Derfor kan telefonlinjen bruges til både internet og traditionelle telefonopkald samtidig.

Filtre

De fleste DSL-udbydere vil også give dig et filter til alle telefonstikkene i dit hus for at holde DSL-forbindelsen ude af stand til at forstyrre lydkvaliteten af ​​traditionelle telefonopkald. Disse filtre repræsenterer ikke et specielt stik til DSL line- - de tilsluttes til standard jacks og bruges på alle stik i huset, undtagen det modem, der er tilsluttet.

Sådan fungerer det

DSL Internet bruger de eksisterende kabelledninger af telefoninfrastrukturen til at levere høj hastighed Internettet via telefonlinjen. Teknologien blev oprindeligt oprettet i 1989 som et alternativ til kabel --- det blev set som et middel til at give forbrugerne video på efterspørgsel --- men denne brug for tjenesten blev aldrig fanget på. Heldigvis er infrastrukturen fundet en ny brug w høne internettet blev mere og mere almindeligt. I dag er DSL Internet tilgængelig i de fleste byområder, men er stadig ret sjældent i Nordamerika 's landdistrikter. Hvis du skifter til DSL fra kabel-internet eller dial-up, vil du måske undre dig over, hvilke ændringer der skal foretages i dit hus for at rumme. Vil din nuværende telefonstik virke for forbindelsen? Ja. Vil du have brug for at installere nye? , men du skal bruge DSL-filtre.