Hardware Networking Tips

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Grundlæggende netværkssamarbejde

Hver netværkshardwareenhed har det, der kaldes en 'netværksadresse' eller en IP-adresse. Disse er enten tildelt af en enhed, der håndterer dem, såsom en DHCP-server, eller de er angivet som en permanent adresse af brugeren af ​​hardwareenheden.

Denne adresse er struktureret som en serie af tal, der ligner: 192.168.1.1. Disse varierer efter netværk, men er specifikke for hvert netværk og skal være helt unikke. Ingen enhed, der er direkte forbundet til internettet eller i et isoleret netværk, kan have samme IP-adresse, eller der vil være konflikter.

Når hver enhed har sin egen IP-adresse og et par andre indstillinger, der følger med det, det kan fungere som en fuldt udstyret enhed i håndteringen af ​​netværkstrafik. Denne netværkstrafik kan bruges til at få adgang til internettet, sende en udskrift til en printer, forbinde med en trådløs forbindelse til et netværk mv.

Tilslutning er lettere i dag

Tilslutningen til og styringen af ​​netværksforbindelser er nemmere end det plejede at være. Visse enheder på netværket (som regel kaldes routere og / eller DHCP-servere) er ansvarlige for at tildele IP-adresser til enheder, der anmoder dem. DHCP-servere findes normalt inden for store virksomheders 'computeroperationer', som udleverer adresser til netværket.

En anden enhed, der udbyder IP-adresser, er den almindelige husholdningsforbundne eller trådløse router, der er forbundet til et kabel Internetudbyder eller anden sådan højhastighedstjeneste til internettet.Disse enheder gør det nemmere at oprette forbindelse, fordi du ikke behøver at vide noget særligt for at gøre din netværksenhed tilsluttet. Du skal bare tilslutte (eller tænde) din pc eller anden enhed, der er konfigureret til at hente en IP-adresse via DHCP, og det skal afleveres en adresse og fortsætte med livet.

Fejlfinding med disse tips

Når du støder på problemer med at oprette forbindelse, bør du kontrollere disse problemer i følgende rækkefølge:

1.Devices alle tændt?

2.Network kabler tilsluttet? Eller trådløse indstillinger sat til 'on'?

3.Any synlige tegn på netværk aktivitet Kontroller LED-lys på pc eller router.

4.Any andre enheder arbejder ud over den du har problemer med?

5. Kan du tage din pc / laptop til et andet sted og tilslutte eller medbringe en anden pc / laptop for at se om den kan forbinde?

Endelig ord

Selv om dette ikke er en omfattende fejlfinding artikel, kan det få dig til at pege i den rigtige retning. For mange brugere er en af ​​de mest skræmmende computeropgaver netværk. Uanset om du forsøger at forbinde to pc'er sammen, oprette en router til en højhastigheds internetforbindelse eller oprette forbindelse til en netværksenhed som en printer, kan netværk være et forvirrende emne. Hvis det ikke virker som beskrevet i et dokument eller instruktioner, kan processen være meget frustrerende. Med et par tips og anbefalinger kan du arbejde dig igennem nogle almindelige hardware netværksproblemer for at hjælpe dig med at få forbindelse til verden udenfor.