Hardwarekrav til et Windows 98 Peer to Peer-netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Ethernet / Local Area Network Card

Hver computer på netværket kræver et LAN-kort, også kendt som Ethernet-kort. Ethvert Ethernet-kort har et unikt 48-biters serienummer kaldet en MAC-adresse, der bruges til at identificere computeren entydigt på netværket.

Netværkskabler

Netværkskabel er nødvendigt for at forbinde LAN-kort fra din CPU til serveren netværkskabel. I et stand-alone-system forbinder netværkskabel LAN-kortet med modemet.

Netværksdriver

En netværksdriver gør det muligt for Windows 98 at genkende LAN-kortet. Dette leveres af LAN-kortet producenten og kommer i en cd sammen med LAN-kortet. Hvis du ikke har modtaget din netværksdriver-cd, skal du kontakte LAN-kortproducenten.

Opret Peer Network

For at oprette et peer-netværk skal du først slukke for din computer, installer LAN-kortet i din CPU og tilslut det via netværkskablet. For mere information om, hvordan du installerer og konfigurerer dit LAN-kort, skal du læse brugerens manual, der følger med LAN-kortet. Når du har installeret LAN-kortet, skal du starte computeren og installere netværksdriveren. For yderligere oplysninger om, hvordan du installerer og konfigurerer dit LAN-kort, skal du læse brugermanualen. Gå derefter til 'Start', peg på 'Indstillinger', klik på 'Kontrolpanel' og dobbeltklik derefter på 'Netværk'. 'Klik på' Tilføj ', klik på' Client ', og klik derefter på' Add. 'I feltet' Manufacturers 'skal du vælge navnet på din LAN-kortproducent, vælge den relevante klient i feltet' Netværksklienter ', klikke på på 'OK', og følg vejledningen for at afslutte netværksinstallationen. Et peer-to-peer-distribueret netværk giver dig mulighed for at konfigurere dine egne desktop-indstillinger, ressourcedeling og sikkerhed. Serveren forstyrrer ikke din klientcomputer. Peer-to-peer-netværk blev populeret af fildelingssystemer som Napster. Hardwarekravet til et peer-netværk indeholder et lokalt netværkskort, netværkskabler og netværksdriver.