HughesNet Vs. wildblue

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Download hastigheder

Både HughesNet og WildBlue tilbyder forskellige servicetyper. Den mindst dyre service fra WildBlue tilbyder 512 Kbps downloadhastigheder. Den laveste tier på HughesNet tilbyder en maksimal indkommende datahastighed på 1 Mbps, men i mange tilfælde kan disse hastigheder være lavere under peak brugsperioder. WildBlue tilbyder maksimalt 1,5 Mbps på sit højeste serviceniveau. HughesNet tilbyder op til 5 Mbps på sin nye satellit. Men nogle mennesker kan muligvis ikke bruge den nye satellit på grund af terræn eller installationsproblemer.

Upload hastigheder

Uploadhastigheder er begrænset på begge systemer. Den maksimale uploadhastighed afhænger af serviceniveauet. Begge tjenester tilbyder en grundlæggende uploadhastighed på 128 Kbps. Et mellemhastighedsniveau tilbydes af begge tjenester ved 200 Kbps, og begge går ud på 256 Kbps som den højeste uploadhastighed.

Datakapsler

WildBlue tillader maksimale dataoverførsler på mellem 7,5 og 17 GB pr. Måned, afhængigt af den valgte serviceplan. HughesNet angiver ikke maksimumsværdier, men bruger i stedet en fair brugspolitik til at tillade spredning af data, hvis en enkelt brugers dataforbrug påvirker hele netværket negativt.

Omkostninger

Begge tjenester kræver kontrakter og forpligtelser . WildBlue tilbyder kun udstyrsleasing, mens HughesNet tillader brugere at købe udstyr på forhånd. WildBlue s laveste serviceniveau starter med $49,95 per måned med en leasingafgift på $5,95 pr. Måned. Installationen er $149,95. HughesNets lejeplan omfatter installation og starter på $69,98 for service, inklusive udstyrsleasing. Hvis du ejer dit udstyr, starter HughesNet service på 59,99 USD. Den højeste hastighedstjeneste på WildBlue er $79,95 plus udstyrsleasingafgifter, med tilsvarende hastigheder på HughesNet som $89.99 inklusive udstyrsleasingafgifter. HughesNet tilbyder højere hastighedsplaner, der går så højt som $359,95 pr. Måned.

Tilgængelighed

Selv om begge systemer er tilgængelige i de fleste dele af kontinentale USA, skal installationsstedet have adgang til sateliten. Bygninger og træer kunne forstyrre installationen af ​​skålen, ligesom bjergene eller andre forhindringer. Den bedste måde at etablere tilgængelighed på er at kontakte udbyderne med eventuelle installationsproblemer. WildBlue og HughesNet tilbyder satellitbaseret internetadgang.