Hughesnet Vs. Roadrunner

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Teknologi

RoadRunner bruger kabelbaseret internetnetværksteknologi. HughesNet bruger en satellitbaseret internetnetværksteknologi.

Download hastigheder

Downloadhastigheder på RoadRunner kan være så høj som 15 Mbps. HughesNet downloadhastigheder kan være så høj som 5 Mbps.

Upload hastigheder

Uploadhastigheder på RoadRunner kan være så højt som 768 Kbps. HughesNet uploadhastigheder kan være så høj som 300 Kbps.

Tilgængelighed

RoadRunner er tilgængelig overalt, hvor Time Warner Cable-tjenester er tilgængelige. Time Warner Cable er primært tilgængelig langs østkysten i USA. HughesNet er tilgængelig overalt, hvor der kan etableres en synsforbindelse til HughesNet-satellitten.

Omkostninger

RoadRunner-priserne varierer afhængigt af din placering, men starter normalt ved $34,95 for basistjeneste fra september 2009. HughesNet starter på 39,99 dollar for grundlæggende service og kan være så høj som $359,99 for den højeste hastighedstjeneste. RoadRunner og HughesNet er typer af internetudbydere. RoadRunner er optimeret til installation og brug i byområder, og HughesNet er primært beregnet til landdistrikter uden adgang til andre former for internettjeneste.