Hvad er definitionen af ​​netværkskort?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Forbindelser

Der kræves et netværkskort til enhver form for netværksforbindelse. Dette omfatter en forbindelse til internettet. Selvom der oprettes et lille netværk af to computere, skal administratoren installere netværkskort på computere. Kortet fastgøres derefter til kabler, der også er forbundet til en router. Dette er det centrale punkt for netværkstilslutning, og det gør det muligt for de to computere at dele filer og data.

Protokol

En protokol er det valgte sprog for kommunikation via internettet eller et lokalt netværk. Et netværkskort er specifikt for en bestemt protokol. Standarderne i teknologi til kommunikation på tværs af netværket er ethernet. Når du opretter et netværk, er det vigtigt at kontrollere, at det købte netværkskort understøtter ethernet. Brugeren kan se et stik til kablerne på bagsiden af ​​kortet.

MAC

MAC-adressen er en fysisk adresse til netværkskortet. MAC-adressen er hardcoded til enheden af ​​producenten. Denne adresse er unik fra alle andre netværkskort. Det er den fysiske adresse på computeren, og den bruges til rutepakker til og fra maskinerne på netværket. Uden en MAC-adresse ville netværkskortet og computeren ikke kunne kommunikere.

IP-adresse

IP-adressen er den dynamiske adresse, der er bundet til et netværkskort. TCP / IP er en standard måde til maskiner til at kommunikere.Det giver IP-adresse, der er bundet til netværkskort og pakker oplysningerne ved hjælp af TCP.Ruter bruger IP-adressen til at sende data fra andre segmenter af netværket eller fra internettet til interne computere. Når du læser data fra netværket kort, et stykke information altid inklu ded er maskinens IP-adresse.

Tilslutning til computeren

Netværkskortet er en intern hardwarekomponent i computeren. De fleste nye computere leveres med et netværkskort, men hvis en ikke er inkluderet, skal den købes, inden der er nogen form for netværkstilslutning. For at installere det skal brugeren åbne computeren. PCI slots er tilgængelige på computerens bundkort. Disse slots er normalt hvide. Sørg for, at computeren er slukket, og indsæt netværkskortet i bundkortets PCI slot. Et computernetværkskort (NIC) er den hardware, der tilføjes til maskinen, som gør det muligt at kommunikere med netværket. Hardwareen leveres nu normalt med computere, især i bærbare computere, der kræver trådløs teknologi til netværksadgang. Et netværkskort er bundet til en IP-adresse, som er adressen på computeren på netværket. Når man beslutter at oprette et stort eller lille netværk, er NIC en nødvendig komponent at overveje.