LAN Network Tutorial

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Netværksenheder

Den fysiske struktur af dit netværk består af en hovedrouter, der er forbundet til dit internetadgangspunkt. Din internetadgang kan være kabel, DSL eller satellit; alt vil fungere fint for denne opsætning. Opkaldsmodemmer er lidt langsomme at dele med mere end en computer, så de bliver ikke omfattet af denne vejledning. Tilslutningsmedierne vil være kategori 5 (Cat5) eller kategori 6 (Cat6) -kabel. Du kan have De præfabrikeres til din ønskede længde hos de fleste hjemmeforsyninger og el-butikker. Dette vil spare penge, da du ikke behøver at købe dine egne endekrimpere, trådstrimmere og andre kabelværktøjer kun til et projekt. Slutningen af ​​netværksforbindelsen er porten i hvert netværkskort (NIC), hvor du skal tilslutte kablet, så computeren vil oprette forbindelse til netværket. Alle tilsluttede enheder skal have en NIC, der er en del af LAN'et.

Opsætning

Når du opsætter enhederne på dit netværk, skal du starte ved routeren og arbejde udad. Begynd med router konfiguration, og fortsæt til kun en computer; Dette gør fejlfinding meget lettere, fordi når du løber ind i et problem, ved du, at det kun kan være med enheden ved hånden. Hvis du bruger en netværksaktiveret printer, skal du gemme den for sidst. Det vil være nemmere at konfigurere din printer og vide, at alle dine computere har vist sig at fungere godt på netværket.

Layering

Prøv at holde alt forbundet direkte til routeren. Hvis du har brug for flere porte, skal du tilføje en ekstra switch, men køb en switch med nok porte, der passer til alle dine behov i en enhed. Ellers vil tilføjelsen af ​​flere små kontakter skifte netværk. Hvis du planlægger at bruge flere computere på en switch i en anden bygning, er det bedst at køre kun et kabel til bygningen, og sørg for, at kontakten har nok porte. Jo færre kontakter og kabler der er nødvendige, jo mindre rodet og hurtigere dit LAN vil være. Specielt til multispiller-spil, tæller hastigheden på et LAN, og jo hurtigere dit netværk er, desto sjovere har dine gæster. Når du har tilsluttet alle kabler og testet netværket, er du klar at gå. Et lokalnetværk (LAN) er defineret i Microsoft testmateriale som 'to eller flere netværksenheder, der er forbundet med fysiske medier.' I lægmandens overvejelser skal du overveje et LAN som computere og printere, der er koblet sammen og styret af en router. For dit hjem LAN skal du udnytte de pålidelige materialer, du har til rådighed, såsom switche, testede computere og andre enheder plus området Det skal dækkes, hvilket vil hjælpe med at bestemme, hvor meget kabel der skal bruges, hvis du vil have lagforbindelser, og hvor hurtigt du kan fortsætte via opsætningen.