Opsætning af Home Wireless Internet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Få en DSL- eller kabeludbyder af internetudbydere. Dette kan gøres ved at tilføje til din eksisterende kabelkonto eller telefonkonto. Virksomheder som Time Warner (kabel) og Verizon (DSL) har internetfunktioner. Når du først har en underskrevet aftale med en virksomhed, vil der normalt komme til din bolig og installere de nødvendige kabler eller linjer. Dette vil omfatte at oprette forbindelse til internettet på en computer, der fungerer som det trådløse hub i dit hjemmenetværk.

2.

Køb den trådløse antenne til din bascomputer. Du skal bruge dette, så navet eller bascomputeren kan kommunikere med routeren, når du installerer routeren. Du kan købe enten en intern eller ekstern trådløs antenne til stationære computere. Hvis du bruger en bærbar computer til navet, har du allerede en intern antenne, men du kan ikke flytte computeren, når du har konfigureret netværket, fordi den bliver sluttet til kabler, der forbinder hele hub'en sammen.

p> 3.

Køb routeren til dit netværk. Trådløse routere kommer i forskellige signalområder og prisklasser. Hvis du opretter et lille hjem trådløst internetnetværk til at operere i et begrænset område, er en enkelt antenne router vil fungere.Hvis du planlægger at have trådløs adgang udenfor huset eller på flere etager, vil du have to eller flere antenner til at holde signalet stærkt for alle.

4.

Konfigurer det trådløse netværk. Udpak routeren og installer cd'en i computeren. Følg CD-instruktionerne for at oprette routeren. Tilslut routeren til computeren via kablet, der fulgte med routeren. Tag stikket ud af stikket strømkilde for at dræbe modemforbindelsen. Tilslut modemet til routeren via det resterende kabel, der fulgte med routeren . Sæt modemet tilbage, og vent på, at det tændes helt. Derefter skal du tilslutte routeren og vente på, at den tændes. Din computer skal hente modemet og internetadgang via routeren. Når denne forbindelse er etableret, vil enhver computer i rækkevidde afhente dit signal.

Det er ikke nemt at oprette et trådløst internetnetværk i hjemmet. Det er en simpel opgave at få udstyret i overensstemmelse med anvisningerne på cd'en, der følger med udstyret, og strømforsyning. Når du har forbindelser, kan du få adgang til trådløst internet fra ethvert punkt i din bolig.