Problemer Opsætning af en router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Kabler

Hvis routeren bruges til at opsætte et kablet netværk, skal du sørge for at kontrollere alle de kabler, der skal bruges. Kabler kan blive krympet eller skrabet over tid og kan ikke overføre data korrekt. Brug af beskadigede kabler til at forbinde dine computere til en router kan medføre tabte forbindelser eller forhindre en computer i at registrere netværket eller routeren. Visuelt inspicere kablerne for alvorlige skraber eller nedskæringer, der kan forhindre dataoverførsel.

Routerindstillinger

Når du opretter en router til et trådløst netværk, kan der kræves yderligere arbejde for at ændre routerindstillingerne for dit netværk korrekt. Microsoft Support angiver, at det kan være nødvendigt at midlertidigt oprette forbindelse til routeren ved hjælp af en kablet forbindelse for at konfigurere din trådløse konfiguration. Sørg for, at alle computere, der forsøger at oprette forbindelse til din trådløse router, ligger inden for det trådløse signal og bruger den korrekte adgangskode.

Computerindstillinger

De fleste computere gemmer internettet internettet og netværksindstillingerne. Som et resultat heraf kan computere på netværket muligvis være strømcyklus for at frigive tidligere netværksindstillinger, når de introduceres en router i et netværk. Hvis netværksindstillingerne blev konfigureret manuelt, skal du muligvis omkonfigurere indstillingerne for at matche dine indstillinger for din nye router. Forkerte indstillinger for en computer kan forhindre det i at registrere en forbindelse via en router.

Trafik

Hvis dit netværk konfiguration giver ikke den nødvendige stabilitet, det kan skyldes for meget netværkstrafik. Dette opstår ofte ved deling af store filer via et netværk eller ved brug af peer-to-peer-fildelingsteknologi. Ændring af routerindstillinger, opdatering af router-firmware eller fjernelse af router-firmware computere fra netværket kan afhjælpe dette problem, men i mange tilfælde er det nødvendigt med en nyere router, der er i stand til at håndtere mere trafik.

Hardware

Nogle ældre netværkskort kan muligvis ikke opdage en router korrekt, især når du opretter en trådløs netværk. I disse tilfælde skal en computers netværksadapter muligvis opgraderes. Når du køber en netværksadapter eller en router, skal du sørge for at alle genstande på dit netværk er kompatible for at forhindre unødvendige udgifter. En router er en vigtig komponent i ethvert netværk, men der er mange problemer, der kan opstå, når du introducerer en router i en netværksopsætning. Ved at forstå det fulde spektrum af problemer, der kan opstå, kan du strømline enhver fejlfinding eller yderligere opsætning, der kan være nødvendigt, og spare tid.