Sådan fjerner du grænser fra webstedets billeder

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Log ind på dit websted. Du skal nu sørge for, at dine avancerede designfunktioner er tændt. Inden for dit websted designer på din Office Live hjemmeside, bør der være en Style Sheet indstilling! Hvis du ikke har et Office Live-websted, skal du finde det avancerede valgområde, hvor du kan indsætte css-kode på dit websted. Spørg dit websted vært, hvis du er helt forvirret på, hvor du finder css kode området.

2.

Klik på fanebladet faneblad! I fanebladet stilark skal der være en css-kodeboks. Du skal indsætte den kode, jeg leverer på mit hjælpsite, der er angivet nedenfor. Sørg for at klikke på indstillingen: u0026 quot; Anvend tilpasset CSS-kode til mit websted. u0026 Quot; Hvis dette ikke er tjekket, vil dit foto eller billede have en irriterende grænse omkring det. Det sker normalt, når du forsøger at linke dit billede til en anden webside eller et websted. Da disse kan artiklen kan ikke indeholde html kode, skal du se min hjemmeside for at hente css-koden.

3.

Upload et billede for at teste denne metode. Du skal sørge for at anvende koden nøjagtigt som angivet eller det vil ikke fungere korrekt. Du vil uploade og linke et billede for at se, om din kode fungerer. Hvis du ser den farvede grænse eller rammen omkring dit billede, betyder det, at koden ikke blev kopieret og indsat korrekt. Afhængigt af hvor dårlig du vil fjerne grænsen, kan du prøve at indsætte koden igen.

Tips og advarsler

  • Du kan lære meget om hjemmesiden udvikling med forsøg og fejl. Det er dog nemmere at følge en artikel!
  • Hvis du har brug for yderligere hjælp til at forstå dette 'hvordan', kan du kontakte mig her på ehow eller på min hjælpside.
  • Grænserne kan dukke op som en anden farve afhængigt af dit websted. De kan også forekomme anderledes end andre seere med forskellige webbrowsere.
  • Denne artikel er for alle websejereiere og fremtidige webstedsejere. Hvis du udvikler dit websted, og du ikke kender HTML-kode, vil denne artikel hjælpe dem, der har brug for. At være stumped på et webstedsproblem så simpelt som dette kan helt sikkert være frustrerende. Du er muligvis ikke bekendt med css-kode, men ikke bekymre mig, jeg vil forklare. For begyndere: Bliv tålmodig og for webmastere: Det kan være meget nyttigt for dig, hvis du sidder fast ved at fjerne grænser fra dine uploadede sidebilleder. Selvom du har et gratis websted med allerede oprettede webstedskabeloner, kan denne artikel være engang engang. Dette hvordan artiklen bruger et Office Live-websted som et eksempel, men de fleste hver site designer skal have mulighed for at tilføje css kode.