Sådan hentes store filer med dial-up internet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Luk alle browservinduer bortset fra en. For mange browservinduer åbne samtidig forbruge store mængder hukommelse og reducere downloadhastigheden. Luk lukende programmer for at frigøre ekstra hukommelse.

2.

Indstil dit opkaldsmodem til den maksimale forbindelseshastighed. Denne proces kan variere afhængigt af din internetudbyder; Derfor henvises til din internetudbyder betjeningsvejledning.

3.

Download og installer et gratis video acceleratorprogram som Speedbit download accelerator. Disse programmer integreres i din webbrowser og optimerer downloadhastigheder. Selvom de ikke øger hastigheden til bredbåndsinternetforbindelserne, vil de øge ydeevnen.

4.

Ryd browserens cache og historie for at fjerne filer, der bruger systemressourcer uden tilføjelse fordel. Rydning af browserens cache varierer afhængigt af din webbrowser, men generelt kan det udføres fra skærmbilledet til browserindstillinger. Fjernelse af browserens cache og historie frigør hukommelse, som kan medvirke til at øge downloadhastighederne.

5.

Hent filerne under internetbrugstidspunkter mellem højst 5 p.m. og kl. 11.00 Nogle af de travleste tider på internettet omfatter tidlig morgen til tidlig aften. I løbet af disse tider løber severs langsomt. Downloading under off-peak timer giver dig mulighed for at downloade store filer meget hurtigere.

6.

Gå til webstedet, hvorfra du vil downloade filer og hente en stor fil ad gangen . At downloade flere store filer samtidig nedsætter hastighederne betydeligt.

Opkald er en langsom internetforbindelse, der afhænger af en telefon til at ringe til netværket af en internetudbyder (ISP). Den understøtter hastigheder på ca. 56K, hvilket er usædvanligt langsomt for at downloade store filer i sammenligning med hurtigere bredbåndsforbindelser. Mens du ikke kan øge opkaldshastighederne til DSL- eller kabelinternetforbindelser, er der enkle trin, du kan tage for at reducere downloadtiderne for store filer.