Sådan installeres et trådløst pc-kort i en bærbar computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sæt kortet i kortpladsen på siden af ​​din bærbare computer. Vent, indtil Windows viser meddelelsen 'Found New Hardware'.

2.

Indsæt den medfølgende cd i den bærbare computer. Hvis du gør det, vil du bede om at installere nødvendige drivere.

3.

Genstart den bærbare computer. Følg kortproducentens instruktioner for at konfigurere kortet, så det matcher indstillingerne for det trådløse netværk, du vil oprette forbindelse til.

4.

Vælg mellem infrastruktur og ad hoc-tilstande . Infrastrukturtilstand betyder, at dine bærbare pc'er og pc-arbejdsstationer forbinder via et trådløst adgangspunkt eller en base. I ad hoc-tilstand kommunikerer enhederne via et kanalnummer, der er angivet af dig.

5.

< p> Indtast de ønskede WEP-oplysninger, f.eks. WEP-nøgle, når du bliver bedt om det. WEP er et trådløst lokalnetværks sikkerhedsprotokol. Du vil kende WEP-nøglen, hvis du var den, der opretter det trådløse netværk. Ellers skal du tale med din netværksadministrator. Sørg for at bruge det højeste niveau WEP, kortet understøtter.

6.

Skift standard administratornavn og adgangskode til din egen, når du bliver bedt om det.

h4> Tips og advarsler

  • Husk på, at nogle trin har tendens til at være fælles for alle producenters installationsprocesser.
  • Et pc-kort er et kreditkortstort stykke computerhardware. En af de mest almindelige typer af PC-kort er et trådløst netværkskort, som gør det muligt for bærbare brugere at oprette forbindelse til internettet med en trådløs forbindelse. Det trådløse kort eliminerer ulejligheden ved behovet for at bruge ekstra udstyr som telefonlinjer eller eksterne modemmer. Første gangs trådløse pc-kortbrugere skal gøre sig bekendt med den korrekte måde at installere og konfigurere kortet på.