Sådan konfigureres et Westell DSL-modem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn et browservindue og indtast 'http: // dslrouter' eller 'http://192.168.1.1' i navigationsværktøjslinjen. Dette navigerer direkte til DSL-modemkonfigurationskontrolpanelet, hvor du kan konfigurere indstillingerne.

2.

Klik på knappen 'Næste' på opstartsskærmen. De første indstillinger, der er angivet, er brugernavnet og adgangskoden til din internetudbyder. Dette er brugernavnet og adgangskoden, som din internetudbyder har leveret, da du tilmeldte dig en DSL-konto. Tekstfeltet mærket 'Forbindelsesnavn' er et navn, du ønsker at angive konfigurationsindstillingerne. Brugernavnet er typisk e-mailadressen til din DSL-konto. Når disse indstillinger er indtastet, skal du klikke på 'Næste'.

3.

Indtast VPI- og VCI-nummerindstillingerne. Disse indstillinger er afhængige af internetudbyderen. For de fleste indstillinger er VPI-indstillingen 0, og VCI-indstillingen er 35. Bellsouth og Sprints VPI-indstilling er 5. Når disse er indtastet, skal du klikke på knappen 'Næste'.

4.

Vælg 'PPPoE' i rullelisten mærket 'Protocol' og klik på 'Næste' knappen. Modemet tager et par minutter at kontakte ISP'en og bekræfte legitimationsoplysninger. Når du er færdig, bliver du taget tilbage til hovedmenuen Westell kontrolpanel skærm.

Klik på 'Profil Editor' knappen og vælg 'Always On.' Dette forbinder dig automatisk til internettet, når modemet er tændt. Denne indstilling skal fungere, og du skal også have 'Save Password' indstillingen valgt. Klik på 'Save' knappen og luk browservinduet.

Westell er en populær type DSL-modem, der anvendes af mange internetudbydere. Konfigurationen af ​​modemet opnås ved hjælp af enhedens grafiske interface via en webbrowser. Westell-modemet har specifikke konfigurationer, som er afhængige af typen af ​​internetudbyder, men der er nogle standardindstillinger, som bruges af alle internetudbydere, f.eks. Tilslutningstype, brugernavn og password og VPI / VCI.