Sådan laver du BNC Coax-kabler

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Saml længden af ​​det kabel, du vil oprette forbindelse til. Trim af en af ​​enderne med et par wire clippers eller BNC trimmere. Du ønsker at lave en flot, glat snit. Fastgør krympekragen ved at træk BNC-kablet igennem.

2.

Brug trådstrimmerne til at fjerne kabelens ende med ca. 1/2 tommer. Hvis du ikke har BNC strippere, kan du bruge et værktøjsblad til at skære gennem den sorte plastikafskærmning og fjerne den. Trim wire mesh lag, der nu er udsat for omkring 1/4 inch.

3.

Skær den indre isolator omkring 1/4 tommer, indtil du kan se kobber lederen indeni. Pas på, når du skærer, så du ikke beskadiger lederen. Løs en BNC-pin over lederen.

4.

Tag isoleringsstøvlen fra BNC-kittet og slip den over ledestiften. Tag konnektorens tønde fra BNC-konnektorsættet, og slip det mellem masken og isoleringskernen ved siden af ​​stiften. Sørg for, at forbindelsen er god og stram. Lad ikke tilslutningsstiften røre ledningsrøret.

5.

Tag krympekragen og skub den på kablet, indtil den er over akslen på tønderstikket. Krymp dette på plads. Hvis det gøres korrekt, fastgøres den nederste del af tønderen tæt på kablet, men den ydre ring skal stadig kunne vende.

6.

Gentag denne proces for anden ende af kablet.

Tips og advarsler

  • BNC-stik kommer i forskellige Ohm-specifikationer. Sørg for, at du får den rigtige til dit projekt.
  • Vær altid forsigtig, og brug sikkerhedsudstyr, når du arbejder med loddejern. Påfør loddet sparsomt og tør det overskydende ud, før det tørrer.
  • BNC coax kabler har en bred vifte af anvendelser inden for video, computer og telekommunikation felter. Enderne bruger et plug-and-barrel design, som holder forbindelserne sikre. Coaxen selv er afskærmet for at minimere enhver form for interferens. På grund af det modulære design kan du fremstille koaksialkablet i alle længder, du har brug for til din specifikke installation. Lær et par tips til at sikre, at dine BNC-koaksialkabler er klar til at udføre jobbet.