Sådan linker du et Bluetooth-headset til din computer og printer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontrollér, at din printer og computer er Bluetooth-kompatible. Du skal kunne bekræfte dette i dokumentationen, der fulgte med enhederne. Nogle printere har en Bluetooth-switch eller -knap på dem. Se efter det i nærheden af ​​Bluetooth-logoet.

2.

Tænd for din computer og indstil den for at søge efter forbindelser. Det skal registrere din hovedtelefon og automatisk tilslutte.

3.

Tænd for printeren og sørg for, at Bluetooth-kontakten er tændt. Din computer skal også hente printeren og netværkere de tre enheder.

4.

Bluetooth-netværket forbliver tilsluttet, så længe enhederne er tændt og inden for rækkevidde. Indstil computeren for at huske enhederne, hvis du vil have, at de automatisk skal forbinde i fremtiden.

Bluetooth er en slags trådløs teknologi, der er specialiseret i små netværk, der hedder PAN'er (Personal Area Networks), såsom et mobilnetværk mellem dit Bluetooth-øreapparat, personlig digital assistent og telefon. Bluetooth-teknologi kan også bruges til netværk enheder i et lille kontor, såsom printere, computere og mobil elektronik.