Sådan tilsluttes Nokia N70 til Toshiba Notebook N-100 til internettet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tænd for strømmen på din bærbare computer.

2.

Slut USB-kablet fra din Nokia N-70 til USB-porten på din bærbare computer.

3.

Klik på Nokia PC Suite installeret på din pc. Hvis du ikke har nokia pc-pakke, skal du installere cd'en.

4.

Klik på u0026 quot; Opret forbindelse til internettet u0026 quot; og du bliver omdirigeret til en berøringsadgang. Sørg for at du har belastning til din telefonudbyder.

5.

Klik på 'Indstillinger'. Vælg Modem i feltet. Der vises kun en i den boks (Nokia N- 70 Modem # 1) nummeret afhænger af hvilken port # du indsætter USB-kablet. Klik derefter på NEXT.

6.

Vælg din netværksoperatør fra listen. Find din netværksoperatør fra listen og klik på den.

7.

Klik på FINISH.

8.

Du vender tilbage til klik på 'CONNECT'.

9.

Vent til systemet for at bekræfte dit brugernavn og din adgangskode, og du finder den grønne kontrol, at du er tilsluttet. Nu kan du surfe på nettet, chatte og nyd!

I dag er internettet et grundlæggende læringsværktøj til enhver enkeltperson. I skolen er det befordrende for elevernes materialer, derhjemme for de mødre, der driver online forretning, for kontorer og for rekreation. Det giver os viden, generel information, nyheder og aktuelle anliggender. Dette er nu en del af den uundgåelige vækst af verden, gennem nye teknologier for at gøre vores liv lettere og mere tilgængeligt. Bærbare computere og mobiltelefoner er en til at hjælpe vores internetbehov i det daglige liv.

Du har brug for Toshiba Notebook N-100 (eller andre bærbare computere) og Nokia N-70 (eller andre Nokia-telefoner) og USB-kabel på din telefon.