Sådan ved du, om et websted er et fupnummer eller ikke

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Se hele Google-typen i webstedets navn og skriv svindel eller ej. Det vil fortælle dig lidt mere om det, så vidt som folk har brugt det, og så vidt som det kunne være et fupnummer, eller det kunne være legitimt.

2.

p> Bekræft at webstedet har en lås i bunden, hvis det gør det, er for det meste et betroet websted.

3.

Gå aldrig med på et websted eller betal for et tilbud der har en masse grafik eller farverige billeder med lille eller ingen tekst. Normalt er dette et tegn på svindel, fordi de ikke vil fortælle dig noget om, hvordan du kommer til at tjene penge. Det vil sandsynligvis kun vise dig nogle billeder og ingen informative meddelelser.

4.

Se altid efter hjemmesider, der giver meget detaljerede oplysninger, hvad angår hvad du skal gøre, hvad programmet er, hvor lang tid har det gået, hvordan kan du drage fordel af det .

Sørg altid for, at hjemmesiden har undervisningsmetoder, har egentlige beviser for, hvad der skal gøres.

Mange hjemmesider kræver nu en dag, at du vil få betalt 4000 $om ugen eller mere, og de giver dig så mange detaljer om, hvordan hver eneste af de kunder, der arbejder for dem, har lavet så mange penge. dig med databaser, med diagrammer og forskellige detaljer, med billeder af mennesker og vidnesbyrd om, hvor meget de lavede på lidt tid, og det eneste, som et websted som dette virkelig spørger fra dig halvdelen af ​​tiden, er bare en lille smule betaling af 6,95 $eller engang 20 $eller 30 $. Først og fremmest hvis et websted var ærligt så godt, ville det ikke koste det billigt, og for det andet, hvis det var så godt, ville alle være velhavende. De fleste af jer ved, at et websted som dette er et komplet spild af penge og en svindel, men jeg hjælper alle derude, der stadig er i tvivl i deres hoveder, eller spørgsmålet om yderligere at forstå nogle flere, hvordan man undgår en scam-penge, der betaler websted.