VoIP Webcast Tips

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Få den rette teknologi på plads

Sørg for, at teknologien er på plads både for mødearrangøren / værten såvel som deltagerne. Det betyder, at højhastigheds internetforbindelser skal være fuldt funktionelle på alle tilslutningssteder. Derefter har tilstrækkelig software og hardware til at gøre forbindelsen mellem deltagerne arbejde. Flere gode muligheder tilbydes til overkommelige prispunkter.

Overvej hostede muligheder. Med software som Skype, WebEx og GoToMeeting kan du bruge konferencer til dem, der har softwaren og dem, der ikke går gennem normale fastnetforbindelser. Der er også andre udbydere, der tilbyder mere robuste forbindelser til de virksomheder, der har brug for mere konsekvente, pålidelige og højkvalitets VoIP webcasting-tjenester.

Brug teknologien korrekt

VoIP webcasting virker kun, hvis alle parter, der bruger det, nyder godt af det på de bedste måder muligt. Det betyder at anvende metoder, der kan bidrage til at sikre effektive møder. Opmuntre interaktivitet under møder blandt alle deltagere. Det er let at føle sig udeladt og adskilt, hvis der ikke er input fra alle. Hold mødernes varighed til et minimum. At være kortfattet er meget værd, da de fleste arbejdere er fyldt med opgaver.

Overvej deltagerne. At gennemføre møder via VoIP webcasting er god, men det tager andenpladsen at faktisk være i rummet. Derfor er det vigtigt at holde møder interessante og engagerende. Og vær fleksibel. Forstå, at møder ikke altid går som planlagt, og til tider er det bedst at skære dem kort og omlægge.

Evaluere dine møder

Bed om feedback fra deltagere og inkludere en mulighed for at kommentere VoIP webcasting teknologi, der er Brugt. Dette er vigtigt for at vide, hvad du skal ændre for at være bedre til disse typer af møder.

Fordele

Med en ordentlig VoIP webcasting-pakke kan du omdanne ellers dagligdags møder til effektive tider, der hjælper virksomheder med at nå vigtige mål sådan som lavprismøder, højkvalitetsformidling af information, øget deltagelse, bedre kundeservice og hurtigere implementering af forretningsprocesser. Mange virksomheder har vendt sig til teknologi som en måde at reducere omkostningerne til møder, der ellers ville have været udført på en fælles placering. De rejseudgifter til disse møder er målrettet som områder, hvor virksomheder kan spare penge i hårde økonomiske tider. Det har tvunget VoIP Webcasting til at gå foran for møder blandt kolleger, der er forbudt adskilt af afstande, der ikke let krydses.

For at få effektive møder via VoIP Webcasting skal du have visse ting på plads.