ATT DSL installationsvejledning

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Telefonfiltre

Hvis du har AT u0026 T-tale telefon service, skal du installere et stemmefilter på hver telefon i dit hjem. Internet-data overføres via din telefonlinje ved frekvenser, der er for høje til at forstyrre din almindelige taletrafik. Det er dog bedre at installere lydfiltre for at beskytte dine telefoner, og for at sikre, at der ikke er nogen indblanding. Stemfiltre ser ud som små hvide bokse med et RJ11 standard telefonkabel, der kommer ud af den ene ende og en tilsvarende jack på den anden. For at installere dem, skal du blot sætte filteret i telefonens vægstik og sætte telefonen i filteret.

Tilslutning af modem eller gateway

Dit installationssæt leveres enten med et grundlæggende DSL modem eller et modem kombineret med en trådløs gateway. Begge er installeret i stort set samme måde. Tænd din computer. Slut den ene ende af telefonkablet, der kom i dit kit, til telefonstikket på væggen og det andet i telefonporten på modemet eller gatewayen. Hvis du ønsker at få en telefon tilsluttet til samme telefonstik, skal du bruge det dobbelte filter, der fulgte med i dit kit.

På dette tidspunkt er modemet konfigureret til at oprette forbindelse til AT u0026 amp ; T DSL netværk Sæt det gule Ethernet-kabel i dit kit i en af ​​Ethernet-portene på modemet, og sæt den anden ende i computerens Ethernet-port. Når dette er helt sikkert tilsluttet, skal du tilslutte modemets eller gatewayens strømforsyning i og lad det starte op. Når alle lysene på enheden er grønne, er du klar til at gå.

Registrering

AT u0026 T kræver, at du registrerer dig hos netværket, før du kan surfe frit. Registreringsskærmen skal komme op, så snart du åbner din browser. Der kan dog være problemer med Firefox, der ikke bringer skærmen op på Mac OSX. I dette tilfælde skal du bruge Safari til at registrere. Når din registrering er færdig, skal du kunne surfe internettet frit og tale samtidig på telefonen. Når du bestiller din AT u0026 T-DSL-pakke, sender AT u0026 T dig en pakke, der indeholder alt, du har brug for til at oprette din DSL hjemme. Pakken indeholder typisk nogle dokumenter som en pakke og installationsanvisninger, telefonliniefiltre, dit DSL-modem og de nødvendige kabler og eventuelle ekstraudstyr, du har bedt om, som et trådløst kort.