Definer proxyindstilling

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Betydning

Proxy-indstilling gør det muligt for proxyserveren at fungere som en sikkerhedsbarriere mellem det interne netværk og internettet og holde andre på internettet fra at kunne få adgang til oplysninger, der er placeret på det interne netværk. < h2> Benefit Oprettelse af en proxyserver er gavnlig på en måde, at det holder computeren og dataene i dit system skjult fra andre personer i netværket.

Overvejelser

Hvis du vil implementere proxy-indstilling på din arbejdsplads, eller hvis du er en del af et lokalt netværk, skal du kontakte systemadministratoren for at få oplysninger om proxyserveren.

Ulempe

Ved hjælp af proxyserver kan du få adgang til al information på ydersiden netværk, men oplysningerne i dit interne netværk er utilgængelige uden for netværket. Dette betyder, at du ikke kan oprette en fjernforbindelse til dit system fra andre computere i netværket for at få adgang til dine filer og dokumenter.

Begrænsning

FTP-overførselsprotokol fungerer ikke med proxyservere. Proxy-indstilling henviser til indstillingen af ​​gateway-indstilling, som regel internetgateway-indstillingen. Proxy-indstilling udføres normalt for at konfigurere en browser til at bruge en proxyserver til at oprette forbindelse til internettet. Proxy-indstilling kan bruges til at konfigurere Microsoft Internet Explorer, Netscape Navigator, Opera og Mozilla Firefox til at bruge en proxyserver via en LAN-forbindelse (Local Area Network).