Ethernet Vs. USB-hastighed

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Funktioner

Brugere, der bruger Ethernet-adgang, kan opnå bredere afstande end at bruge USB-kabler. Ethernetkabler kan være en større afstand i fødder i forhold til USB-kabler, der er kortere og kan kun nå afstande på 10 fod. Dette gør Ethernet internet mere pålideligt end USB-hastigheder. Mange brugere oplever svage forbindelser, når de bruger USB-internethastigheder, hvilket gør Ethernet-hastigheder mere pålidelige.

Betydning

Ethernet-hastigheder er hurtigere end USB-hastigheder. Regelmæssige Ethernet-forbindelser kan producere hastigheder på op til 100 mb / s, hvilket er meget hurtigere end USB-hastigheder. Ethernet-forbindelser bruges generelt til netværk og kan som følge heraf producere dataoverførsler med høj hastighed. USB kan være trægt som følge af, at andre USB-enheder er forbundet til computeren.

Funktion

For adgang til USB internet hastigheder skal brugere installere en enhedsdriver for at oprette forbindelse til internettet via deres USB-enhed. Enhedsdriveren er normalt placeret på USB-installationsdisken, eller den kan også installeres automatisk af Windows. USB-internethastigheder kan også blive langsommere som følge af konflikter med andre USB-enheder, f.eks. Printere.

Hardware

For at udnytte Ethernet-hastigheder skal brugere købe et Ethernet-kort, hvis man ikke allerede er forbundet til computeren. Ethernet-kort kan købes til billige priser fra lokale butikker som Walmart. Yderligere hardware kræves ikke for at få adgang til USB internet hastigheder. USB-forbindelser er let tilgængelige på brugerens computer.

Convenience

De fleste computere har flere USB-forbindelser, herunder dem, der er placeret på skærmen, tastaturet og computerens for- og bagside. Dette gør USB-forbindelser mere bekvem at bruge, da de fleste computere har en til to Ethernet-forbindelser. Mange brugere foretrækker Ethernet internet hastigheder på grund af deres pålidelighed og hastighed. Selvom Ethernet-hastigheder giver brugerne større muligheder, vælger nogle forbrugere USB-internethastigheder via Ethernet-hastigheder, fordi det er billigere og mere bekvemt at få adgang til. Begge hastigheder bør undersøges, inden der træffes beslutning om hvilken hastighed der skal vælges.