Fordele ved et online reservationssystem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Hvordan online reservationssystemer arbejder

Med et online reservationssystem laster kunden købmandens hjemmeside eller gateway-agenturets hjemmeside med online-booking, som f.eks. Ticketmaster. Hun finder den begivenhed eller tjeneste, hun ønsker at bog efter navn eller dato, eller hvad kriterierne købmanden har oprettet. Efter at have valgt den nøjagtige dato, klokkeslæt, sædeplacering og andre specifikke kriterier bekræfter hun sin reservation. Hun kan betale for reservationen eller billetten på stedet eller bruge en kreditkortnummer som garanti for at holde sit sted. Bekræftelsen er normalt tilgængelig med det samme som en udskriftsside. Alternativt kan hun modtage bekræftelse via email.

Hastighed og fleksibilitet

Med online reservationssystemer har kunderne frihed til at vælge den tjeneste eller varer der er tilgængelig og vide præcist hvad de får. Da reservationen er lavet i realtid, modtager kunden øjeblikkelig sikkerhed for, at det, han ønsker, er eller ikke er tilgængelig. Tomers foretager deres egne transaktioner og modtager bekræftelser, de har fri til at foretage ændringer under eller endda efter processen, med mindst komplicerede faktorer.

Garantier imod No-Shows and Fraud

Forhandlere kan også beskytte sig selv med online booking systemer, fordi mange systemer kræver forudbetaling eller et kreditkort garanti for at holde reservationen. At kræve gyldige emailadresser og websitetsregistrering sammen med at have software på plads, der samler IP-adresser, hjælper også med at beskytte imod svig. Booking systemer kan også justeres for at kræve minimum ophold eller minimum købsniveau for brugere.

Præcis hovedtælling

Ved at bruge et online reservationssystem kan købmændene have et præcist løbende antal af indkøb og reservationer. Præcise hovedtællinger kan omgå problemet med underbooking for at undgå skuffende kunder eller overbooking for at sikre, at et tilstrækkeligt antal faktiske transaktioner går igennem. Systemet kan også konfigureres til at registrere unike besøg på hjemmesiden for at hjælpe sælgeren med at indsamle oplysninger om, hvor godt webstedet arbejder for at tiltrække kunder.

Advarsler

Online reservationssystemer, som enhver softwarebaseret applikation, kan lide tekniske fejl. Regelmæssig vedligeholdelse og opmærksom overvågning er nødvendige for at forhindre små problemer fra at svampe ind i store. Software systemer uden tilstrækkelige sikkerhedsvagter på plads er også sårbare over for trojanske angreb. Fordi finansielle transaktioner er involveret, skal der lægges særlig vægt på at undgå identitetstyveri og anden svigagtig aktivitet på hjemmesiden. Teknologi har forvandlet mange aspekter af livet i det 21. århundrede, herunder den måde, mange af os foretager reservationer på. Uanset om der bookes billetter til et show, et sæde på et fly eller et værelse for at overnatte, gør online-reservationssystemerne processen hurtig og nem. Der er fordele for systemet for kunder og handlende.