High Speed ​​Internet Krav

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Typer af højhastigheds-internet

Dage med lav hastighed internetforbindelse (fx opkaldsforbindelse) falmer og og bredden af ​​bredbåndsalen er ankommet. Bredbåndsinternetforbindelser er meget hurtigere og mere effektive til at vise det udviklende internetindhold. DSL er en fælles højhastigheds-internetforbindelse type. Den er afhængig af et DSL modem og en Ethernet-forbindelse for at oprette forbindelse til et netværk. Dens forbindelseshastigheder spænder fra 2 Mbps til 5 Mbps og mere. Kabel-internetadgang er en anden højhastigheds internet-tjeneste, der bruger et kabelmodem til at oprette forbindelse til internettet. Det er meget hurtigere end DSL og forbliver hele tiden tilsluttet.

Operativsystem

Operativsystemet du bruger er afgørende, når du vælger og installerer en højhastigheds internetforbindelse. For eksempel understøtter nogle højhastighedstjenesteudbydere kun Windows 2000 / XP / Vista. Ældre operativsystemer har ikke de nødvendige komponenter til at understøtte højhastigheds internet. Mac OS X 10.3 og nyere er også et understøttet operativsystem. Der er også visse opdateringer, der kræves for at køre en højhastigheds internetforbindelse, afhængigt af udbyderen. Nogle leverandører understøtter computere med Service Pack 2 eller 3 (Windows), mens andre også understøtter Service Pack 1.

Hardware

De fleste højhastigheds-internetforbindelser kræver mindst 100 MB harddiskplads for ikke kun at installere modemsoftware, men installer også trådløs router-software, hvis du vælger at tilføje en trådløs router til din forbindelse. Mindst 64 MB RAM er også nødvendigt for at administrere netværk. Du får dog hurtigere resultater med mere end 512 MB RAM. Det er også vigtigt, at din computer har et cd-rom-drev til at installere software.

Forbindelse

Du skal bruge et netværkskort installeret på din computer, før du kan installere en højhastigheds internetforbindelse. De fleste computere leveres som standard med netværkskort, så du kan oprette forbindelse til et netværk ved hjælp af en Ethernet-port. Jo stærkere netværkskortet er, jo mere effektiv din internetforbindelse bliver. Der er højhastigheds internet-tjenester, der er afhængige af USB-forbindelser; din computer skal have en USB-port.

Expert Insight

Hvis du har mulighed for at tilmelde dig internetadgang via kabel, skal du gøre det. Det er meget hurtigere og kan ende med at spare dig penge. Mange kabel servicefirmaer (såsom Comcast og Optimum) tilbyder triple-play-pakker, som omfatter kabel-, internet- og telefonservice. Det er billigere og pålideligt, fordi netværket løber ind i færre fejl. Køb rundt inden afslutningen af ​​en højhastigheds internetforbindelse. High speed internet service (bredbånd) er blevet en populær måde at oprette forbindelse til internettet på. Internettet ændrer sig og bliver mere integreret med højere opløsningsgrafik, flash og videoer. For at køre højhastigheds-internet er det vigtigt at sikre, at din computer har de nødvendige systemkomponenter.