Højhastigheds internetindstillinger

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Fordele

Den største fordel ved højhastigheds-internet er dybest set en hurtigere internetforbindelse, som navnet antyder. Bredbåndsforbindelse har erstattet opkaldsforbindelser på grund af dets brændende hastigheder, som giver dig mulighed for at indlæse websider meget hurtigere og vise indholdet i høj opløsning på dagens internet. Højhastighedsinternet er også særligt gavnligt for at spille internetvideoer og high- opløsning flash (for eksempel 3D), fordi det øger bufferhastigheder og minimerer fejl som følge af langsomme forbindelser.

DSL

DSL er en højhastighedsforbindelse til internettet, der er baseret på digital dataoverførsel. fælles højhastigheds-internetforbindelser og bruges hovedsagelig i hjem og små kontorsindstillinger. Den forbinder til internettet ved hjælp af et DSL-modem, der er tilsluttet din computer og en internetudbyder (ISP). Den understøtter brændende hastigheder på 2 Mbps til 5 Mbps og mere, afhængigt af internetudbyderen. Udover at være hurtig, frigør den telefonlinjen, fordi den ikke er afhængig af opkald til et netværk som dial-up.

Kabel-internetadgang

Kabel-internetadgang er også et højhastighedsinternet connecti der er blevet populært af kabelvirksomheder. Den er afhængig af det samme programmeringskabel for at oprette forbindelse til et kabelmodem for at levere internetadgang. Ligesom DSL understøtter det flydende hastigheder på mere end 5 Mbps og er effektivt til forbindelse til internettet. Kabel-internetadgang kan være billig, især hvis den er bundtet sammen med de andre tjenester, der tilbydes, såsom digital telefon og kabel. Det går i de mindste fejl, og forbindelsen er for det meste god.

Satellit

En satellit højhastigheds internetforbindelse er ikke så almindelig som DSL og kabel-internetadgang, men den er hurtig og pålidelig. Dets bredbåndsforbindelser er indstillet med en transmissionsstation, der skyder information til en modtagestation, der begge er på land. Den omløbende satellit giver derefter internetforbindelse. Selvom det er dyrere end de to andre, er det praktisk, især i landdistrikter, hvor DSL og kabel Internet er enten ineffektive eller utilgængelige. Det understøtter hastigheder på 768k til 5 Mbps og mere afhængigt af internetudbyderen.

Expert Insight

Find ud af, hvad den mest pålidelige og omkostningseffektive højhastighedsadgang til internettet er i dit område. Nogle tilslutningstyper passer bedre til nogle områder end andre. Da der er mange internetudbydere, der leverer højhastighedsadgang til internettet, er det vigtigt at undersøge, før de underskriver en kontrakt på 1 eller 2 år. Kontroller systemkravene for enhver højhastighedstjeneste til internet før afvikling. Sørg for, at din computer har den nødvendige hardware nødvendig for at køre tjenesten, ellers vil du løbe ind i problemet efter problemet. Dagene med langsom opkaldshastighed falder, og internettet kræver nu hurtigere bredbåndsforbindelser til at fungere korrekt. Internettet indeholder nu høj opløsning billeder, videoer og tekster, og har brug for en hurtigere forbindelse for at holde op. Der er mange high-speed internet muligheder. Før du tager dig af for en, er det vigtigt at forstå, hvordan de virker, og hvor effektive de er.