Hvordan være høflig på Facebook

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

SEND IKKE NEJ TIL VENNENDE. Alvorligt er det okay at afvise et venskab Du bør styre din forening Du har ret til at vælge i din virkelige verden, som du vil have i dit ansigt, så det er ikke anderledes i din virtuelle verden. Sig nej til forkæresten hvem vil bare sige hej. Sig nej til den fremmede med de ulige billeder på hans side, der synes du er sød, men du ved ikke, hvem de er. Sig nej til den person, du vidste tilbage, da du var en del af den skriftlige gruppe for ti år siden og ikke har interesse i at bringe dem tilbage i dit liv. Du kan vælge at ignorere anmodningen. Personen vil ikke blive underrettet om, at du har valgt det, eller du kan sige ja og et par dage senere slette dem.

2.

Slet hvad der ikke burde have været sagt. Så du stemmer din mening om noget eller nogen, og du får en båd belastning af sorg fra din facebook-besætning. Hvad nu? Bare fjern det. Vi har alle ret til at sige, hvad vi føler. Vi har også ret til at lukke støj fra dem, der ikke er enige med os.

3.

Fjern meddelelser i dårlig smag. Nogen skriver en kommentar, som du ikke ' t vil på din side og derefter fjerne den. De forstår rigtigt klart hvordan du føler om det.

4.

REGULER DIN PRIVACYINDSTILLINGER. Så nogen kommer til din side og ændrer en af ​​dine billeder (billeder) eller de tag dig med det. Du skal blot fjerne det og ændre dine personlige oplysninger. Med Facebook vælger du hvem du vil se dig og hvem du vil have adgang til dine oplysninger og billeder.

Online sociale netværk har været populært i over et årti og er stigende. Et af mine foretrukne sider er Facebook. Den nedre side af sociale netværk handler om de mennesker, der ikke forstår hvad der skal og bør ikke gå på en offentlig webside eller når de skal komme ud af computeren og få noget gjort som Live a Life.
< Jeg har besluttet at tale om, hvordan jeg håndterer mine Facebook-forbindelser høfligt