Idéer om, hvad der skal sælges på eBay

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Elektronik

Har du nogen gamle mobiltelefoner eller mp3-afspillere liggende? Det er begge ting, eBayers er altid på udkig efter. Også nogen niche eller retro elektroniske tilbehør som store stereohovedtelefoner eller farverige iPod sager og holdere sælger godt. Endnu bedre, hvis du gerne vil opgradere til en nyere computer, overveje at sælge din ældre model på eBay, da der er mange producenter og reparatører, der altid søger tilbud på produkter, de kan opgradere. Taler om opgradering er computer tilbehør, som f.eks. Et gammelt computerbatteri, du ikke længere har brug for, en god auktionsindsats, da folk altid søger at spare penge ved at købe disse varer, der bruges i modsætning til deres fulde detailpris.

Memorabilia

Hvis du plejede at indsamle baseball kort eller gamle Broadway playbills og er villige til at deltage med dem, er chancer for, at ting af denne art kan gøre dig nogle seriøse penge. De fleste samlere går til eBay som deres første kontaktpunkt for nichevarer som dette, og din støvede samling af tegneserier eller endda en vintage fodboldtrøje kan være lige hvad de søger. Unikke kunsttryk er også en stor sælger. Collectibles Er der en unik dukke kollektion på loftet eller måske endda en Barbie kollektion? Disse er også varme genstande, der går langt i auktioner. Jo sjældnere kollektionen er jo bedre, og hvis du sælger noget i løs vægt chancerne er, at køberen vil tro, at de 'gør en stjæle.

Antikviteter er også meget populære varer på eBay, herunder alt fra vintagecykler til dekorative gøgur til gamle skinkeradioer til dyrebare smykker. Hvis du er villig til at deltage med det, vil nogen have det, så længe det har enestående værdi og er i rimelig god stand. Der er mange måder at lave et hurtigt bud på eBay, da jeg er sikker på, at nogle af jer allerede har opdaget. Hvad bliver bemærket, og hvad bliver det overset? Hvilke varer er et fuldstændigt spild af tid og gebyrer, og hvilke varer vil stige på auktion Pris pr. minut? Nedenfor er et par tips om, hvad du måske kan grave ud af dit skab, der kan hjælpe dig med at spare på alt fra den bil, du har lyst til bare at have en nat på byen.