NetMeeting ofte stillede spørgsmål

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Om NetMeeting

Microsoft NetMeeting-software er inkluderet i operativsystemerne Microsoft Windows 95, Windows 98, Windows ME, Windows 2000 og Windows NT. Microsoft udviklede NetMeeting som et forbindelsesværktøj, der kunne bruges mellem computere ved hjælp af en statisk IP-adresse. Hver forbindelse kan omfatte en computer, der forbinder til en anden eller flere computere, der forbinder til en central computer.

Brug

NetMeeting blev designet som et kommunikationsværktøj, der gør det muligt for brugere at telekonference, dele et skrivebord, samarbejde om et dokument, bruge et whiteboard værktøj eller afholde et møde ved hjælp af video webcam værktøjer. Derudover indeholder NetMeeting et filoverførselsværktøj til nem overførsel af filer fra computer til computer.

Tidsramme

Forbindelser etableres ved at have computere vedhæftet værtscomputeren ved at ringe til computerens IP-adresse. Afhængigt af internettet forbindelseshastigheden for hver computer, oprettes forbindelser med værtscomputeren inden for et par minutter. Værtscomputeren skal acceptere hver indgående anmodning, der indeholder navnet på den computer, der gerne vil deltage i sessionen.

Vista Microsoft NetMeeting er blevet brugt som et værktøj til fejlfinding og telekonferencer. Da dette værktøj er gratis at bruge uden ekstra omkostninger, har det været en af ​​de mest populære måder at forbinde. Med fremkomsten af ​​Microsofts Vista-operativsystem har NetMeeting været udfaset af Microsofts møderum.

Start et møde

Udfør værtscomputerenes IP-adresse. Hver computer, der vil oprette forbindelse til NetMeeting-sessionen, bruger 'Placer et opkald' o ption at ringe IP-adressen på værtscomputeren. Når værten har accepteret hver indgående anmodning, deler værten deres computer-, lyd- eller videoværktøjer til mødet. Ved at bruge indstillingen 'Tillad kontrol' kan værtscomputeren acceptere fjernstyringsanmodninger fra brugere, der er knyttet til deres session. For at afslutte sessionen skal du blot klikke på knappen 'Afbryd'. Microsoft NetMeeting er et af de bedste forbindelsesværktøjer til at forbinde flere computere. Denne software gør det muligt for flere computere at dele en desktop-, dokument- eller chat-session. NetMeeting er et gratis program, der er indbygget i Microsoft-operativsystemer som et kommunikationsværktøj.