Problemer med en 2Wire Router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Power Cykling

Når en 2Wire router er strømcyklus vil du bemærke, at strømlampen blinker. Dette varer normalt kun et øjeblik, så det bliver solid grønt. Du kan prøve at fabriksgenoprette den eller tilslutte den til en anden stikkontakt, men det betyder normalt, at den skal udskiftes.

Hardwarefejl

Hvis du får et rødt strømlampe eller intet strømindikator, når du tilslutter det , har det højst sandsynligt haft en hardwarefejl. Det er også muligt, at strømadapteren ikke længere fungerer. I begge tilfælde skal modemet udskiftes, da strømadapterne ikke sælges separat.

DSL-fejl

Hvis der er et problem med DSL-signalet, blinker DSL-lyset grønt eller rødt. Du bør kontrollere, at alt, der er plugget i en telefonstik, er filtreret. Sørg for, at du har ringetone på telefonlinjerne. Du bør også prøve at tilslutte modemet til en anden telefonstik. Hvis ingen af ​​disse trin hjælper, skal du kontakte din internetudbyder for at få dem til at rette DSL-signalet.

Autentificeringsfejl

Hvis internetlyset på 2Wire-router er slukket eller rødt, betyder det, at det ikke var muligt at oprette forbindelse til din internetudbyderes servere. Du skal vide, hvilken type forbindelse du bruger. Dette vil normalt være DHCP eller PPPoE. Hvis du bruger PPPoE, skal du også kende dit brugernavn og adgangskode, at du blev tildelt din konto. Disse indstillinger skal gemmes i 2Wire-routeren, for at den forbliver tilsluttet. Hvis dine oplysninger ikke virker, skal du kontakte din internetudbyder for at bekræfte det og sikre, at forbindelsen virker.

Garanti

De fleste 2Wire routere indeholder et års garanti. Du bør kontakte den internetudbyder, du købte den, fra oprindeligt for at kontrollere garantistatus. Hvis du har fået det gennem BestBuy, skal du kontakte 2Wire direkte og få din bevis for køb r eady. Som med en hvilken som helst router har 2Wire routere været kendt for at have flere typer problemer. Nogle kræver en udskiftning, mens andre kræver handling fra din internetudbyder. Lyset på router er den bedste indikator for kilden til problemet.