Sådan ændres hjemmesiden i NetZero

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Ændring af din startside fra NetZero til noget andet

1.

Åbn dit browservindue.

2.

Gå til 'værktøjer' og klikke på 'muligheder' eller 'internet muligheder' afhængigt af din browser. Gå derefter til tekstfeltet ud for startsiden. Du vil se, at netzero.net er i øjeblikket i tekstboksen.

3.

Fremhæv tekstboksen og indtast webadressen for, hvad du vil have, at din startside skal være, såsom www.cnn.com. Klik på OK, og dine ændringer accepteres.

4.

Test dine ændringer. Klik på ikonet på dit browsers kontrolpanel. Hvis du har foretaget ændringerne, skal din nye startside åbne.

Ændre udseendet af din NetZero-startside

1.

Åbn din webbrowser og gå til din NetZero-webside på mynetzero.net. Log ind på din konto ved at indtaste dit brugernavn og din adgangskode.

2. >

Gå til 'sideindstillinger.' Tilpas udseende på din hjemmeside ved at ændre farven, tilpasse nyheder, vejr og andre sider af interesse.

3.

Accept Ændringerne på din nye hjemmeside. Næste gang du logger ind, vises ændringerne.

Hvis NetZero er din internetudbyder, er NetZero-hjemmesiden ofte den standardside, du ser, når du åbner dit browservindue. Du kan dog ændre dette, eller endda ændre udseendet på din NetZero hjemmeside, hvis du beslutter dig for at beholde det som din startside. Her er et par nemme trin til at hjælpe dig med at gøre dette.