Sådan opretter du en Cisco Firewall

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Naviger til den interne IP-adresse 'https://172.16.0.1.'

2.

Gå til 'Systemegenskaber 'Skærm og vælg' Logging. '

3.

Kontroller' Aktiver Logging 'inden du vælger' Syslog '.

4.

Klik på 'Tilføj' og begynd at tilslutte data i de krævede felter. Vælg 'Inside' fra listen over grænseflader.

5.

Gå til protokollens afsnit og vælg 'UDP.' Indtast 514 som portværdien, og klik derefter på OK.

6.

Klik på 'Apply to PIX.' Det kan tage et stykke tid at faktisk anvende, så har tålmodighed. Hvis du gør dette, gemmes dine data.

7.

Klik på knappen 'Gem til Flash Needed' øverst på skærmen. Dette vil effektivt sætte al information på din firewall. Dette er afgørende, for hvis du ikke gør det, kan din firewall stoppe med at arbejde efter en genstart uden at blive underrettet. Hvis alt går godt, skal du få en besked, der siger 'Konfiguration gemt til flashhukommelse.'

p> 8.

Fortsæt og luk applikationen, hvis alt fungerer korrekt, og du får dine syslog-meddelelser på din server. Sørg for at du skriver ned alle dine netværksdata, hvis du skal henvise Hvis nogen af ​​dine data er forkerte, kan du alvorligt forstyrre dit netværk, hvilket får det til at stoppe med at arbejde. Så dobbeltklik for at sikre, at alt er indstillet, før du forsøger at ændre dine indstillinger.

Firewalls er sikkerhedsprogrammer eller hardware, der begrænser, hvilken type information der kan sendes og modtages fra visse computerbrugere. Firewalls ved ikke nødvendigvis, hvilken type trafik der kører på visse havne; de ved bare, hvor oplysningerne kommer fra og begrænser oplysningerne fra disse havne. Visse firewalls tillader information at cirkulere fra computer til computer i et netværk, hvis det stammer fra netværket. Dette eliminerer truslen om at dele virus, men giver mulighed for at dele information.