Hjemmelavet WiFi-antenne

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Hvad du skal vide først

For at få mest ud af din antenne er det vigtigt at forstå konceptet bag trådløst netværk - radiosignalet. Et trådløst adgangspunkt eller en trådløs router sender data ved hjælp af en lavtydende radiosignal ved en foruddefineret frekvens. Da et lavt strømradiosignal er ubeskyttet mod interferens, og da trådløse signaler nedbrydes over kortere afstande end signaler transmitteret af ledninger, er det vigtigt at indstille op på din antenne på en sådan måde, at signalet tab (fra dit trådløse adgangspunkt eller den trådløse router til din computer) holdes på et minimum. Da det trådløse adgangspunkt / den trådløse router bruger radiobølger til at transmittere og modtage data, ved hjælp af design en computer, der er inden for en vis afstand af den trådløse enhed skal kunne afhente et signal. (Den specifikke afstand, hvor det trådløse signal er nyttigt varierer fra enhed til enhed, model til model.)

Målet er at få det maksimale trådløse signal til din computer. Der er dog tre hovedfaktorer, der skal overvejes: retning, afstand og mulig hindring.

Materialer

Tre kvadratmeter metalfolie (aluminiumsfolie er billig og effektiv), trykstifter eller små negle som ved at hænge et billede på en væg), klæbebånd og / eller tovejs bånd, en kniv og enten plakat eller karton, der måler mindst 1 tommer x 2 tommer

Praktisk anvendelse

De fleste trådløse adgangspunkter / trådløse routere leveres med en intern antenne. Åbning af enheden vil ofte annullere din garanti, så den antenne du opretter vil være helt ekstern og behøver ikke at være forbundet til den interne elektronik på den trådløse enhed.

Først skal du overveje, hvor din trådløst adgangspunkt / router er, og hvor du vil bruge din bærbare computer. Er der nogen forhindringer (såsom blokke af blokkevægge, metal sidespor osv.), Der ville blokere radiosignalet fra den trådløse enhed til din bærbare computer? Hvis det er tilfældet, kan du overveje at flytte den trådløse enhed, den bærbare computer eller begge dele.

Herefter skal du overveje, hvor du vil montere antennen. Er dit trådløse adgangspunkt / router på et skrivebord? Overvej at lave en antenne, der sidder på dit skrivebord bag den trådløse enhed (det vil sige, hvis dit skrivebord har plads nok til at rumme antennen). Er den trådløse enhed et andet sted end dit skrivebord? Overvej at montere antennen på væggen direkte bag den trådløse enhed.

Antennen selv er skabt ved at trimme pap / plakatpladen i et rektangel mindst to gange det maksimale område på den største side af den trådløse enhed. (Generelt er jo større antennen, jo mere effektiv bliver den.) Papet eller plakatpladen skal da være dækket af metalfolie på den ene side. Da metalfolien afspejler radiosignalerne, er det kun nødvendigt at dække den ene side af plakaten eller pap. Metalfolien kan fastgøres til pap / plakat med enten tape eller tovejs tape. Når metalfolien er fastgjort, skal antennen monteres på en sådan måde, at antennen afspejler radiosignaler fra den trådløse enhed til den bærbare computer. For eksempel, hvis en trådløs router er placeret ved siden af ​​fjernvæggen i et rum, der er til venstre for den bærbare computers placering, skal antennen placeres bag routeren på fjernvæggen. Hvad vil der ske, at antennen vil sende radiosignalerne til højre og dermed øge signalstyrken fra routeren til den bærbare computer via reflekterede og direkte radiosignaler.

Voila! Du har netop oprettet en Wi-Fi-antenne! Hvor mange gange har du forsøgt at bruge de trådløse netværksfunktioner på din bærbare computer i dit hjem, men blev frustreret af et dårligt signal? Denne artikel hjælper dig med at oprette en effektiv hjemmelavet Wi-Fi-antenne for at forbedre din modtagelse.