Hvad er en Printer Duty Cycle?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Betydning

Printere kan udskrive mange kopier af et dokument pr. minut, ofte i de dobbelte cifre, men for at gøre det kontinuerligt kan printerens levetid reduceres. En arbejdscyklus er mængden af ​​tid eller antal kopier, som en printer effektivt kan udskrive uden at stoppe, før der kræves en pause.

Effekter

En printers arbejdscyklus påvirker computerens levetid såvel som printerens evne til at udskrive store mængder kopier i et enkelt løb. Overskridelse af en printers anbefalede arbejdscyklus kan medføre, at mekanismer inde i printeren løber varme eller nedbrydes.

Tidsramme

Producenten af ​​en printeren kan estimere arbejdscyklus for en printer for at forhindre, at brugerne overopheder printeren. I stedet for at angive en præcis tid efter timer eller dage på grund af forskelle i brugsmønstre, kan producenten give printeren et arbejdscyklusberegning som antallet af kopier pr. Måned. For eksempel kan en printer med en kapacitet på 30 kopier pr. Minut have en arbejdscyklus på omkring 8.000 til 12.000 (med 10.000 gennemsnitlige) eksemplarer om måneden.

Overvejelser

Driftscyklusen kan påvirkes af en række faktorer . Disse faktorer omfatter printerens kvalitet og komponenterne inde i printeren samt brug af printeren. Tunge brugere af en printer kan gennemgå hundredvis af kopier om dagen, mens lettere brugere kun må lave et par eksemplarer om ugen. Paul Zucker fra PCuser.com anbefaler, at en printer skal have en arbejdscyklus på omkring det dobbelte af antallet af kopier, som du forventer at lave per måned.

Fordele

Fordelen ved at have en fabrikantens arbejdscyklus angivet i printeren 's manual er, at det ikke er sandsynligt, at der sker skade på printeren i perioder med stor brug. Uden dette talestop kan brugerne ubevidst overskride printerens funktioner og brænde printeren langt hurtigere end forventet. For fabrikanten er det en fordel at oplyse arbejdscyklussen, at brugeren er mindre tilbøjelig til at beskadige printeren på grund af overdreven brug, mens den stadig er under garanti. Dette reducerer sandsynligheden for, at brugeren anmoder om en udskiftningsprinter. Printere kan kun udskrive kopier på en kontinuerlig måde i så lang tid, før de begynder at overophedes eller oplever slitage på grund af overdreven kontinuerlig brug. Selv når en printer er i stand til at udskrive snesevis af kopier pr. Minut, skal printerkomponenterne efter et stykke tid have en hvileperiode. Toldcyklus er et producentens anbefalede antal kopier pr. Måned, som en printer skal håndtere for at undgå overbrug og overophedning.